DISKUZE - voda do ostřikovačů

Nevíte kam to patří, pište to sem ...

Moderátoři: intel_sk, peta.smolik, mad mike, Katy, Matto

martello
Fiaťák

Příspěvek od martello »

Byla to origo ITALIANO SILVR metla 17let stará a volezlo to v rohách nad předním sklem po 2-3letým používání šeronurelí. Jesti za to může šr ??????
FIAT Palio 1.2 75Hp
Made in Brasil
Reklama

cali
Začátečník

Příspěvek od cali »

super som sa pobavil na tejto teme :D :D :D . Ja mam momentalne aj nove celne sklo kedze som mal na nom dobku a prvymi teplami mi puklo od hora az dole. A mam aj nove stierace valeo. Mam vsak stale problem s tym ze aj napriek tomu ze je vsetko nove ostane tam taky miny filmik tekutiny alebo skor masnoty, ktory sice zmizne po 5 sekundach ale keby som mal pustene rychlo stierace v noci tak by to bolo zrejme rusive. Moze to byt tou lacnou tekutinou do ostrkovacov? inac niektore smrdia jak chlast neaky, vermut alebo co.
marty3d
Znalec
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od marty3d »

cali píše:super som sa pobavil na tejto teme :D :D :D . Ja mam momentalne aj nove celne sklo kedze som mal na nom dobku a prvymi teplami mi puklo od hora az dole. A mam aj nove stierace valeo. Mam vsak stale problem s tym ze aj napriek tomu ze je vsetko nove ostane tam taky miny filmik tekutiny alebo skor masnoty, ktory sice zmizne po 5 sekundach ale keby som mal pustene rychlo stierace v noci tak by to bolo zrejme rusive. Moze to byt tou lacnou tekutinou do ostrkovacov? inac niektore smrdia jak chlast neaky, vermut alebo co.
Silnice jsou plné mastnoty. Leju tam takovou žlutou tekutinu - no prodávají to v tesku. A je to fajn. Občas při mytí auta sklo přejedu nečím na okna a je to v klidu, po mastnotě ani památka :wink:

S tou vůní chlastu máš pravdu, taky to u známýho v autě cejtim, on to má ale jak jablečnej jelcin.
jarda
Fiaťák
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od jarda »

marty3d píše:známý tam přidává vodu po holení, prý na to jdou líp ženský :lol: :roll:
neska jsem tam tu vodu po holení zkusil přimíchat, jsem zvědavej, jestli to bude cejtit :lol: :D
EX: Panda 1.2 f stajlinku:D
standor
Fiaťák
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od standor »

No já jsem byl zrovna včera koupit ve Fiatu takovou tu rozdvojku na hadičky co je na kapotě zevnitř.Bráchovi jaksi letos neklapla slivovice, dovezl 3 litry jakési sračky co smrděla lihem.V zimě jsem to tam nalil, nezmrzlo to sice, ale rozežralo mi to v té "rozdvojce" tu membránku,přestalo to ůplně stříkat. :cry: Stálo to 55kč.
Odpovědět

Zpět na „Punto - ostatní diskuse“