DISKUZE - voda do ostřikovačů
Moderátoři: intel_sk, peta.smolik, mad mike, Katy, Matto
- Reklama
super som sa pobavil na tejto teme . Ja mam momentalne aj nove celne sklo kedze som mal na nom dobku a prvymi teplami mi puklo od hora az dole. A mam aj nove stierace valeo. Mam vsak stale problem s tym ze aj napriek tomu ze je vsetko nove ostane tam taky miny filmik tekutiny alebo skor masnoty, ktory sice zmizne po 5 sekundach ale keby som mal pustene rychlo stierace v noci tak by to bolo zrejme rusive. Moze to byt tou lacnou tekutinou do ostrkovacov? inac niektore smrdia jak chlast neaky, vermut alebo co.
-
- Znalec
- Kontaktovat uživatele:
Silnice jsou plné mastnoty. Leju tam takovou žlutou tekutinu - no prodávají to v tesku. A je to fajn. Občas při mytí auta sklo přejedu nečím na okna a je to v klidu, po mastnotě ani památkacali píše:super som sa pobavil na tejto teme . Ja mam momentalne aj nove celne sklo kedze som mal na nom dobku a prvymi teplami mi puklo od hora az dole. A mam aj nove stierace valeo. Mam vsak stale problem s tym ze aj napriek tomu ze je vsetko nove ostane tam taky miny filmik tekutiny alebo skor masnoty, ktory sice zmizne po 5 sekundach ale keby som mal pustene rychlo stierace v noci tak by to bolo zrejme rusive. Moze to byt tou lacnou tekutinou do ostrkovacov? inac niektore smrdia jak chlast neaky, vermut alebo co.
S tou vůní chlastu máš pravdu, taky to u známýho v autě cejtim, on to má ale jak jablečnej jelcin.
-
- Fiaťák
- Kontaktovat uživatele:
No já jsem byl zrovna včera koupit ve Fiatu takovou tu rozdvojku na hadičky co je na kapotě zevnitř.Bráchovi jaksi letos neklapla slivovice, dovezl 3 litry jakési sračky co smrděla lihem.V zimě jsem to tam nalil, nezmrzlo to sice, ale rozežralo mi to v té "rozdvojce" tu membránku,přestalo to ůplně stříkat. Stálo to 55kč.