Fiat Bravo nesvieti spiatočka
Moderátor: peta.smolik
Re: Fiat Bravo nesvieti spiatočka
stiahni si tu prirucku s toho linku. strana 1728 tam je obrazok kade idu kable
- Reklama
Skusim, zajtra dam vediet.A nikde inde chyba nebude len v kábli?
no pokial to spravne merias a poistky vsetko mas premerane tak potom iba tam. ale takto je to tazko riesit... skus este prepojit kabel na konektore spiatocky, odpoj ho a prepoj niecim a potom skusaj merat.....
Mysliš konektor na motore?Ten som prepojil medeným drotom a do jednoho prúd ide do druhého nie.
a skus zmerat hned kusok za tym konektorom ci ti tam ide prud. moze by odhnity kabel v tom konektore.
Na tej schéme nieje nakreslené že by sa ten kábel od spiatočky niekde spájal.Ale on sa niekde spájať musí keďže od konektoru mi ide biely kábel ktorý nemá prúd a do svetla už biely kábel nejde.
a neopravoval to uz niekto pred tebou? mozno predchadzajuci majitel. a ostatne farby pasuju podla popisu? niekde to tam je ked to das vyhladat....aj zapojenie konektoru aj farby...skus pod ty sedadlom pozriet ci tam je este biely, alebo ten co tam mas iny...mozno lahsie ako hladat je natiahnut novy kabel...
Zachvilu to pojdem pozriet a rad by som to uz opravil, tak naco si dat este pozor?Ze by to niekde skratovalo nejaka pravdepodobnost?Pozrem sa pod tu sedacku ale podla mna z toho moc nezistim ked je niekde uplne iny spoj ktory je odhnity alebo odpojedny, alebo uz fakt neviem.

Takže som to pozrel a ten biely kábel ide dozadu až do svetla a nikde nieje prerušený ide až do svetla, tak už fakt neviem.
Tak zmeraj hned ked to prepojis ale hnad kusok za konektorom. Zrrjme bude odhnuty v tom konektore. A le priamo na kabli. Odizoluj s zmeraj ci ti prechadza. Je to uplne jednoduche. A bude kusok za konektorom plus, presun sa dalej napr pred tie zadne sedadla a odizoluj a tam zmeraj plus a takto si to zistis kde moze byt preruseny ak niekde je. A vymen ho bud cely alebo iba ten zly kusok. Pripadne konektor.nieje to nic zlozite, len trochu logiky.
Takže kabeláž je v pohode, nikde neni kábel ani len prerušený, len tam proste nejde prúd, pravdepodobne už to vidím chyba len v tej konzole v tom svetle niekde?Može tam niečo skratovať?Alebo čo tam može blbnúť?
cim to merias? dufam ze mas funkcnu tu skusacku.. a ziarovku tam daj . a aj tu sku naskor na 12V napojit ci je vporiadku.. nemozem si pomoct ze to stale meras zle. a mas mozno zle prepojeny ten konektor. musis to odizolovat a tak merac ci ti prejde na druhu stranu.
Meriam to normalne tak isto ako som meral konektor a všetko kde mi ukazovalo pekne že prúď ide tak asi je skúšačka dobrá.Konečne som sa skontaktoval z predchádzajúcim majiteľom a odpísal mi toto: že stačím tam dať žiarovku aká má ísť a svietiť by to malo . Len budiž nesvieti.

ukaze ti tam 12 V? pripadne sa rozsvieti ziarovka? na skusacke ked mass taku ziarovkovu