Tak auto je pořád v servisu,ale mám pár nových poznatků zkusil jsem vyměnit zapalovací cívky-nepomohlo pořád stejný problém. Auto je schopné držet volnoběh ale po přidání plynu pořád chcípá. Map sensor je u tohoto motoru v sání a né u pojistek a je ok.
Mechanik zkusí přehrát celý software ŘJ, ale moc nevěřím že to pomůže.
Pomoc auto vůbec nejede.
Moderátoři: peta.smolik, mad mike, Katy, Matto
- Reklama
Re: Pomoc auto vůbec nejede.
když to drží volnoběh tak to krokomotorek nebude.Spíše bych se podíval na potenciometr plynového pedálu.V Mk2 je místo potenciometru škrt. klapky u Mk1.
Rossi
Fiat Punto 1.6Mk1 90 ELX resuscitován
AUDI A6 3.0 Quatro 2002
AUDI A6 3.0 Quatro 2002
- SpiritWolker
- Všeználek
uz si skusil ukostrit poriadne ten motor? hruby kabel na minus pol baterie a druhy koniec poriadne priskrutkovat na skrutku zvodov ktora vychadza z hlavy, a vymenit snimac kluky ? nikto ma nepocuva
Opravujem servo-riadenia Fiat Punto II, Punto Grande EVO, Panda
Servo-motory Punto II (188 rv1999-2003) cena 50e/1400kč posielam aj poštou
SK mobil +421 905 642 805
CZ mobil +420 739 929 544
alebo napište spravu
Ano ukostření jsem zkoušel to je v pořádku, snímač plynového pedálu nemám mám klapku ovládanou lankem potenciometr na klapce a ten vypadá v pořádku snímač kliky byl prohozen z funkčího auta beze změny.
dobře tak to ma taky pot. na klapce, ale jak víš že je dobrý? Uvnitř jsou odporové dráhy a ty můžou být v určitých místech vydřený,ev. přerušený. Co konektory,mají dobrý kontakt?
Rossi
AUDI A6 3.0 Quatro 2002
AUDI A6 3.0 Quatro 2002
Potenciomet byl vymontovaný a otevřený dráhy v něm jsou ok a ty packy které po nich chodí.