Toto je skor taka siva, tmavo siva , snad to bude vyzerat pohodeUnnamed píše:ty disky taky shanim a taky jsem je chtel dat do cerneho matu

Moderátoři: peta.smolik, mad mike, Katy, Matto
Toto je skor taka siva, tmavo siva , snad to bude vyzerat pohodeUnnamed píše:ty disky taky shanim a taky jsem je chtel dat do cerneho matu
Dakujemphuff píše:taaak vela zdaru a casom vacsie kolaa ako spravne spominas, ziadne plasty
Tak isto vyzera aj druhy a chytilo to trochu aj dvere,spolujazdcove. Videl som nazivo, trochu z dialky ,ale vyzera to celkom dobrephuff píše:no ten blatnik vyzera "uzasne" tedavidel si moj nazivo, ci len tu? tych 15tok sa zasa neboj.. ja som polozil auto a jazdim si po meste fajnovo 40 a mimo 90.. a staci mi to.. mozno starnem neviem
nechcem ti brat velmi iluzie,ale podla mna to pruzinami nepolozis nejak extra nizsie...a hlavne koli tym 13kam by som isiel radsej do kompletu...ta medzera je tam do nebieshenkyha píše:Moja predstava je dat tam tie disky, kratsie pruziny nech to je nizsie , aj kvoli tomu ze tam dam iba 13-ky disky, nech tam nieje obrovska medzera medzi blatnikom a gumou
pokym este nebudem mat tie pruziny alebo cely komplet tak to bude vazne dost velka medzerastruter píše:nechcem ti brat velmi iluzie,ale podla mna to pruzinami nepolozis nejak extra nizsie...a hlavne koli tym 13kam by som isiel radsej do kompletu...ta medzera je tam do nebieshenkyha píše:Moja predstava je dat tam tie disky, kratsie pruziny nech to je nizsie , aj kvoli tomu ze tam dam iba 13-ky disky, nech tam nieje obrovska medzera medzi blatnikom a gumou
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | hyundaiclub.net | kia-club.net | suzuki-forum.cz |