MOJE PUNTO 1 - Ukazte to svoje :) - PUNTO-S

Každý má zde možnost si založt solo diskuzi o svém Puntu

Moderátoři: peta.smolik, mad mike, Katy, Matto

Odpovědět
henkyha
Fiaťák

Re: MOJE PUNTO 1 - Ukazte to svoje :) - PUNTO-S

Příspěvek od henkyha »

Unnamed píše:ty disky taky shanim a taky jsem je chtel dat do cerneho matu :D
Toto je skor taka siva, tmavo siva , snad to bude vyzerat pohode :wink:
Reklama

phuff
Zkušenej Fiaťák
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od phuff »

taaak vela zdaru a casom vacsie kola :) a ako spravne spominas, ziadne plasty :)
http://gallerymart.zz.mu/2dcc5
henkyha
Fiaťák

Příspěvek od henkyha »

phuff píše:taaak vela zdaru a casom vacsie kola :) a ako spravne spominas, ziadne plasty :)
Dakujem :wink: mam zapisane aj 195/50 R15, aj som nad takymi rozmyslal, ale odradil ma vykon motoru (54 koni :D ) to by sa punto velmi tazko rozbiehalo a odradilo ma aj to ze nemam posilovac :? Takze som sa rozhodol pre male 13" a casom tam chcem dat teda kratsie pruziny, nech to je blizsie k zemi 8) Inak ak som dobre videl tak si nalepil na blatnik nalepky, pozeral som nieco take uz aj ja v zahranicnych strankach, prevazne VW , lebo na blatnikoch mam olupany lak a rozmyslal som ze by som to vyriesil nalepkami :wink: ale nechcem velmi kopirovat, tak teraz mam dilemu :)

pridavam foto blatniku :
blatnik.jpg
blatnik.jpg (111.87 KiB) Zobrazeno 2819 x
henkyha
Fiaťák

Příspěvek od henkyha »

Biele smerovky :
smerovky.jpg
smerovky.jpg (140.33 KiB) Zobrazeno 2819 x
Budiky s otackomerom, hladove oko svieti. Este musim vymenit cidlo teploty motoru .
budiky.jpg
budiky.jpg (50.31 KiB) Zobrazeno 2819 x
phuff
Zkušenej Fiaťák
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od phuff »

no ten blatnik vyzera "uzasne" teda :D videl si moj nazivo, ci len tu? tych 15tok sa zasa neboj.. ja som polozil auto a jazdim si po meste fajnovo 40 a mimo 90.. a staci mi to.. mozno starnem neviem :)
henkyha
Fiaťák

Příspěvek od henkyha »

phuff píše:no ten blatnik vyzera "uzasne" teda :D videl si moj nazivo, ci len tu? tych 15tok sa zasa neboj.. ja som polozil auto a jazdim si po meste fajnovo 40 a mimo 90.. a staci mi to.. mozno starnem neviem :)
Tak isto vyzera aj druhy a chytilo to trochu aj dvere,spolujazdcove. Videl som nazivo, trochu z dialky ,ale vyzera to celkom dobre :wink: Ja tiez niesom pretekar , sem tam sa trochu sviznejsie rozbehnem, ale ved co by sa aj dalo s tymi 54 konmi a nepotrebujem ohrozovat ostatnych soferov a nebodaj niekoho zrazit, radsej si pustim hudbu a idem si 8) Ty si kde zohnal tie nalepky ?
phuff
Zkušenej Fiaťák
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od phuff »

ja milujem len zakrutu smerom zo sale do veci hore na most z pohotovostneho a od olympie na stanicu :D inak som kludny :D som si troska pogooglil a dal vytlacit cez kamosa..
henkyha
Fiaťák

Příspěvek od henkyha »

cez tu na most prechadzam staaaale :D musim asi aj ja pohladat neake v dobrom rozliseni a porozmyslat co s tym , dufam ze ti to vadit nebude :wink:
henkyha
Fiaťák

Příspěvek od henkyha »

Borbet.jpg
Borbet.jpg (63.62 KiB) Zobrazeno 2805 x
struter
Zkušenej Fiaťák

Příspěvek od struter »

henkyha píše:Moja predstava je dat tam tie disky, kratsie pruziny nech to je nizsie , aj kvoli tomu ze tam dam iba 13-ky disky, nech tam nieje obrovska medzera medzi blatnikom a gumou
nechcem ti brat velmi iluzie,ale podla mna to pruzinami nepolozis nejak extra nizsie...a hlavne koli tym 13kam by som isiel radsej do kompletu...ta medzera je tam do nebies :mrgreen:
punto mk2a 1.2 8V 2001 ----- LOW LOW LOW ride :D
henkyha
Fiaťák

Příspěvek od henkyha »

struter píše:
henkyha píše:Moja predstava je dat tam tie disky, kratsie pruziny nech to je nizsie , aj kvoli tomu ze tam dam iba 13-ky disky, nech tam nieje obrovska medzera medzi blatnikom a gumou
nechcem ti brat velmi iluzie,ale podla mna to pruzinami nepolozis nejak extra nizsie...a hlavne koli tym 13kam by som isiel radsej do kompletu...ta medzera je tam do nebies :mrgreen:
pokym este nebudem mat tie pruziny alebo cely komplet tak to bude vazne dost velka medzera :lol: no co uz .. v topicu u chalana s nickom Semo som videl ze dal na punto tieto pruziny : Weitec Sport F 50/35 a celkom islo punto nizsie, tak musim nieco take pohladat, to by mohlo byt v pohode :wink:
struter
Zkušenej Fiaťák

Příspěvek od struter »

moze byt....ale teraz sa uz daju kupit komplety za takmer rovnaku cenu co stoja samotne pruziny....ja len aby si potom nelutoval ze si mohol hodit paru dukatikov viac a mal by si komplet podvozok.... :wink: predsa len je to ine zvezenie
punto mk2a 1.2 8V 2001 ----- LOW LOW LOW ride :D
henkyha
Fiaťák

Příspěvek od henkyha »

Na komplet asi tak lahko nebudem mat, tak pripadaju do uvahy iba tie pruziny :roll: Rozmyslal som este aj nad tlmicmi s pruzinami z Punta GT , bolo by to nizsie ?
phuff
Zkušenej Fiaťák
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od phuff »

neverim tomu, lebo ma podstatne tazsi motor.. bud to budes mat cca rovnako ako teraz, alebo dokonca este vyssie..
kovvalsky
Všeználek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kovvalsky »

ja mam doma jedny sportove pruziny sice s punta mk2 ale mozno by pasovali aj na mk1 musel by si sa opytat niekoho kto ma s tym skusenosti mne punto 1,2 padlo dole skoro o 3 cm v predu takze asi tak pre info
one world, one dream, one car
Odpovědět

Zpět na „Punto - naše Punta“