Řídící jednotka Fiat punto mk2 rok výroby 2000

Elektronika, el. výbava, diagnostika, kontrolky, přístroje

Moderátoři: peta.smolik, mad mike, Katy, Matto

hanzs
Zkušenej Fiaťák

Re: Řídící jednotka Fiat punto mk2 rok výroby 2000

Příspěvek od hanzs »

ad a) bohuzel Acka - to je kapitola sama pro sebe s tema asi nehnes jinak nez soudni cestou...
ad b) jo zkusit druhy klicek je prvni vec, co muzes zkusit. Dal ma tvoje auto palubni displej? Pise k tomu nejakou hlasku?
Mas Code kartu s kodem? U Stila jde zadat immo code i "ručně" (ten kod se zada mackanim plynoveho pedalu) je to popsany v navodu - nevim, jestli to jde i tvojeho Punta - podivej se do navodu.
Ono problem muze byt i jednodussi - nekde spatny konektor (do ridici jednotky, do body computeru nebo na trase) nebo nekde nejde do body computeru nebo RJ motoru napajeni. Chtelo by to nejak zjistit, jestli je problem mezi klickem a bodycomputerem nebo mezi bodycomputerem a RJ motoru.
Fiat Stilo 1.6 16V
ex Fiat Tipo 1.4 i.e.
Reklama

losladikos
Začátečník

Příspěvek od losladikos »

kkristian píše:skusal si aj druhy kluc? Lebo ak ti svieti code, tak to znaci problem s immobilizerom...a myslim, ze je nejaky sposob ako vyradit immo z prevadzky, treba na to nejaky kod ci co.
Samozřejmě že jsem tuto variantu vyzkoušel, svítí CODE u obou klíčů.
Hodil jsem na diagnostiku kamarádovi a ten mi laicky vysvětlil, že je závada mezi nějakou jednotkou pod přístrojovou deskou a vlastní řídící jednotkou. S klíče kod jde, ale do jednotky už nedojde.
Potřeboval bych nějaký fígl, na vymazání jednotky.
FIAT Punto 1.2 60 8V říjen/2001
Sosnicky
Začátečník

Příspěvek od Sosnicky »

body+zámky+jednotka+klice cca 1800kč
losladikos
Začátečník

Příspěvek od losladikos »

Sosnicky píše:body+zámky+jednotka+klice cca 1800kč
OK dík za radu, ale v tomto jsem uplný amater, byl by nějaký link - třeba autokelly nebo někdo jiný, kde by jsi mě prosím nasměroval co mám koupit.
FIAT Punto 1.2 60 8V říjen/2001
Odpovědět

Zpět na „Punto - elektrika“