mrkni sem at víš o co jde http://www.jetservis.cz, dobré ceny a dobré ohlasy
Moderátoři: peta.smolik, mad mike, Katy, Matto
Ja netuším ako sa to tam dostane, ale už som tiež o tom čosi počul že by to malo prečistiť aj vstrekovače, prečo by to tam potom písali ???mad mike píše:a jak ten sprej dostaneš do tech vstřiků?![]()
![]()
kamarát je asi velký odborník co?
mrkni sem at víš o co jde http://www.jetservis.cz, dobré ceny a dobré ohlasy
Tak už to auto asi jeb..m z mosta, lebo teraz keď som došiel od neho tak to auto plne zohriate viac klepe ako keď studené.mad mike píše:vstřikovače jsou v uzavřeném palivovém systému a se vzduchem nemají nic společného, takže ten sprej se do nich nijak nedostane.
Práve že auto po vyčistení klapky šlpae jak hodinky, nešklbe, necuká, ťahá ako bláznivé a volnobeh má plynulé otáčky.mad mike píše:co ten olej?
jak se chová motor, kromě klepání? cuká? netáhne?
Počítam, že Fiat ako vačšina výrobcov len inovuje už vyvynutý motor. Takže základ motora budeme mař ten istý a to že ti to klepoce ma utvrduje len v tom, že ten motor je proste konštrukčne taký.rogi píše:neviem či aj BRAVO 2 má ten istí motor, ale tiež mi to tak klepe, videl som tiež jedno video od uživatela "durkovic", tie zvuky tých motorov sú rovnaké, ako by tam klepal diesel, a to tam mam niečo cez 4000km
To myslíš káble vedúce ku sviečkam ?skybar píše:Ja mám len takú pripomiemku,že tiež mi to takto klepotalo a niekto tu spomenul prerážanie zapaľovacich káblov,tak som ich za chodu motora ponadvihoval a pri jednom to prestalo klepať,tak som ho preložil aby bol vyššie a je pokoj.Idem teda kúpiť nové káble!!! Tiež som si myslel,že klepocú ventily,bol by som vyhodil zbytočne prachy za nastavenie ventilov.
Už som to video videl aj ja, škoda že nieje v lepšej zvukovej kvalite no znie to podobne.rogi píše:neviem či aj BRAVO 2 má ten istí motor, ale tiež mi to tak klepe, videl som tiež jedno video od uživatela "durkovic", tie zvuky tých motorov sú rovnaké, ako by tam klepal diesel, a to tam mam niečo cez 4000km
som od TRNAVYcimbo píše:Už som to video videl aj ja, škoda že nieje v lepšej zvukovej kvalite no znie to podobne.rogi píše:neviem či aj BRAVO 2 má ten istí motor, ale tiež mi to tak klepe, videl som tiež jedno video od uživatela "durkovic", tie zvuky tých motorov sú rovnaké, ako by tam klepal diesel, a to tam mam niečo cez 4000km
Nie si náhodou niekde zo západného slovenska? Ak by si bol mohol by som niekedy dobehnúť si to vypočuť na vlastné uši ?
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | hyundaiclub.net | kia-club.net | suzuki-forum.cz |