Moderátoři: peta.smolik, Globusman
Ahoj,alienjar píše:Ahojky, chtěl bych si také dodělat tempomat, mám ročník 2009 a konektor pod krytem jsem nenašel. A pokud ten konektor nemám, odkud vyvést dráty. Nejsem autoelektrikář, ale dle návodu si to dodělat budu snad umět. Jen potřebuji návod, bude mít někdo strpení a vysvětlí mi to? Pokud ano, moooooc děkuji.
Tak jsem trochu pročítal a koukal na eLearn a dozvěděl jsem se, že budu muset vyvést dráty z ŘJ motoru. Dle toho, co jsem načetl, jsou to piny 58(barva modršedá), 41(žlutá), 8(hnědá), 9(šedá). Tyto dráty vyvedu pod palubku, kde je napájím do konektoru (H007). Z čeho jste ten konektor dávali? A ještě jeden dotaz, v elarnu to jde z ŘJ M010 do nějaké motorové propojky D004 a až teprve potom do konektoru H007!
Takže zase o něco moudřejší. Po rozdělání konektoru ŘJ jsem zjistil, že piny (viz výše) jsou již obsazeny a vyvedeny někam ven, pravděpodobně do té propojky předního kabelového svazku D004. Ale jak hledám, tak hledám, nemohu ji najít!
Tak jak jsi nakonec dopadl...doděláno...funguje? Hodíš sem řípadně dokumentaci toho jak si postupoval? díkalienjar píše:Celý proces zdokumentuji a podělím se tu s ním....teda, jestli se mi to povede, samozřejmě
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | hyundaiclub.net | kia-club.net | suzuki-forum.cz |