MOJE PUNTO II - Ukažte ta svoje :) - kovvalsky
Moderátoři: peta.smolik, mad mike, Katy, Matto
Re: MOJE PUNTO II - Ukažte ta svoje :) - kovvalsky
tá predná maska bez toho znaku vyzerá dobre,pouvažujem aj ja nad nejakým podobným riešením
Fiat Punto 1.2 16V 3D,r.v.2004
- Reklama
je to docela jednoduche asi tri hodinky robeniadusan.dd píše:tá predná maska bez toho znaku vyzerá dobre,pouvažujem aj ja nad nejakým podobným riešením
one world, one dream, one car
to máš len vyhodenú tú plastovú mriežku a poplátené tie diery a tak streknuté alebo si tam ešte niečo dával aby to nebolo tak vpadnuté bez tej mriežky
Podle me tomu tyhle světla padnou jak prdel na hrnec...
*´¨ )
¸.•´¸.•´¨) ¸.•*¨)
(¸.•´ (¸.•´ (¸.•*´¯`*•->Punto
►Fiat Punto MK1 1.2 8V 60SX Cult 1999 - Forsaken's ◄
►Fiat Grande Punto 1,2 8V Dynamic 2007 - Forsaken's ◄
¸.•´¸.•´¨) ¸.•*¨)
[quote="dusan.dd"]to máš len vyhodenú tú plastovú mriežku a poplátené tie diery a tak streknuté alebo si tam ešte niečo dával aby to nebolo tak vpadnuté bez tej mriežky [/quoa
ano plastovu mriezku som vyhodil a vlozil tu doma robenu videl som to na jednom punte co bolo robene tak som to spravil podla toho ale ja som tu svoju viac vsunul dovnutra ako byva zvykom ju nechat trocha vydutu a tie diery su neni polatane prakticky su tam skoro ziadne neni a co sa tyka nastreku striekal som to asi milion sprejmy ale kazdy sa zacal olupovat teraz je to momentalne natrete ciernou farbou na pozinkovane materialy ktora stala 10 euro 1L farby ale je to na prd ani to tam nedrzi a olupuje sa to takze ak mate neico lepsie na nater poradte
ano plastovu mriezku som vyhodil a vlozil tu doma robenu videl som to na jednom punte co bolo robene tak som to spravil podla toho ale ja som tu svoju viac vsunul dovnutra ako byva zvykom ju nechat trocha vydutu a tie diery su neni polatane prakticky su tam skoro ziadne neni a co sa tyka nastreku striekal som to asi milion sprejmy ale kazdy sa zacal olupovat teraz je to momentalne natrete ciernou farbou na pozinkovane materialy ktora stala 10 euro 1L farby ale je to na prd ani to tam nedrzi a olupuje sa to takze ak mate neico lepsie na nater poradte
HEEEEJ? co povies potom na tieto svetla keby neboli take drahe..........Snowfox píše:Podle me tomu tyhle světla padnou jak prdel na hrnec...
- Přílohy
-
- 500_bfa441.jpg (75.43 KiB) Zobrazeno 3704 x
pozinkované veci treba najprv natrieť niečím(ono to nejako zreaguje s tým pozinkom a vytvorí taký film na ktorom farba drží-odskúšané na čatorniach),neviem presne ako sa to volá ale v farby laky by ti mali poradiť a až potom farba
vďaka za vysvetlenie,z tej fotky som veľmi nevylúštil že či tam je niečo vložené alebo nie(preto som sa pýtal či sú tie diery poplátané)
medzi kadejakými odkazmi som našiel o pozinku toto:Doporučenie: nezoxidovaný pozinkovaný plech je vhodné pred náterom upraviť zmesou pripravenou z 10 l vody, 0,5 l čpavkovej vody (25 %)a cca 50 ml saponátu. Roztok sa aplikuje na pozinkovaný plech a po cca 10 minútach sa roztiera až do vytvorenia kovovo sivej peny. Potom nasleduje dokonalý oplach vodou. Farba sa nanáša po dokonalom oschnutí plechu.
našiel som to tu http://www.colortau.sk/produkt/BaL/BaLkov_j.htm" onclick="window.open(this.href);return false; a je to písané pri farbe S2810 FORMEX EXTRA posledná na stránke)
vďaka za vysvetlenie,z tej fotky som veľmi nevylúštil že či tam je niečo vložené alebo nie(preto som sa pýtal či sú tie diery poplátané)
medzi kadejakými odkazmi som našiel o pozinku toto:Doporučenie: nezoxidovaný pozinkovaný plech je vhodné pred náterom upraviť zmesou pripravenou z 10 l vody, 0,5 l čpavkovej vody (25 %)a cca 50 ml saponátu. Roztok sa aplikuje na pozinkovaný plech a po cca 10 minútach sa roztiera až do vytvorenia kovovo sivej peny. Potom nasleduje dokonalý oplach vodou. Farba sa nanáša po dokonalom oschnutí plechu.
našiel som to tu http://www.colortau.sk/produkt/BaL/BaLkov_j.htm" onclick="window.open(this.href);return false; a je to písané pri farbe S2810 FORMEX EXTRA posledná na stránke)
podla mna by to mozno islo aj niakou dobrou kyselinou vyoxidovat ved vlastne zmes tych kebuzin co si napisal vytvori nieco ako kyselinudusan.dd píše:pozinkované veci treba najprv natrieť niečím(ono to nejako zreaguje s tým pozinkom a vytvorí taký film na ktorom farba drží-odskúšané na čatorniach),neviem presne ako sa to volá ale v farby laky by ti mali poradiť a až potom farba
Mno tak je to o vkusu,jsou pekny ale kdybych to Punto mel ja tak si necham ty serie..pze k te stribrne se podle me cerna nehodi... ale vis jak,rid se tim co se libi tobe..kovvalsky píše:HEEEEJ? co povies potom na tieto svetla keby neboli take drahe..........Snowfox píše:Podle me tomu tyhle světla padnou jak prdel na hrnec...
*´¨ )
¸.•´¸.•´¨) ¸.•*¨)
¸.•´¸.•´¨) ¸.•*¨)
jj,originál je nejaká kyselina na to ale neviem názov,ak nezabudnem tak sa zajtra v práci popýtam
opytaj urcite kyselina je lacnejsia ako zarabat henten maglajzdusan.dd píše:jj,originál je nejaká kyselina na to ale neviem názov,ak nezabudnem tak sa zajtra v práci popýtam
no to mas pravdu strieborna je strieborna ale ja mam najvetsi problem ze moje svetla su doskriabane Z VNUTRA co ani pan boh nevie od coho ale ked som kupoval to auto nevsimol som si to teda pre doplnenie poskriabane je len to sklo a stve ma toSnowfox píše:Mno tak je to o vkusu,jsou pekny ale kdybych to Punto mel ja tak si necham ty serie..pze k te stribrne se podle me cerna nehodi... ale vis jak,rid se tim co se libi tobe..kovvalsky píše:HEEEEJ? co povies potom na tieto svetla keby neboli take drahe..........Snowfox píše:Podle me tomu tyhle světla padnou jak prdel na hrnec...
toto bolo dosť drahé ale je to účinné,natierali sme s tým žľaby,zvody a oplechovanie strechy a potom sa to farbilo nejakou čiernou matnou a videl som to po viac ako roku a držalo to na tom dobre
ahaa uz viem co myslis to na riny a plechy ked sa letuju to je nato taka kyselinadusan.dd píše:toto bolo dosť drahé ale je to účinné,natierali sme s tým žľaby,zvody a oplechovanie strechy a potom sa to farbilo nejakou čiernou matnou a videl som to po viac ako roku a držalo to na tom dobre
odfotil som aj dvere ktore musim trocha prerobit lebo chcem tam ine repraky tieto su tam utopene budem ich musiet podlozit
- Přílohy
-
- 27032010161.jpg (125.28 KiB) Zobrazeno 3674 x
-
- 27032010160.jpg (139.25 KiB) Zobrazeno 3674 x
-
- 27032010155.jpg (117.74 KiB) Zobrazeno 3674 x