jinak ja ted s tim štelovakem - a to neni na doraz, skrtam jak sfina, naraznik je na opravu dost ale co , uz to nebude na denni jezdeni. ale fakt me to zacinalo srat

jsem zvedava az to pak bude uplne niz a na tech Schmidtech..

Moderátoři: intel_sk, peta.smolik, mad mike, Katy, Matto
Jo taky sem je občas brousil,ale teď je u nás skoro všude zrušily a místo nich dávaj takový malý kulatý a nízký.A to je v pohoděChevron píše:No tak na denni jezdeni po meste je to fakt obcas na posr...
Toho kdo vymyslel zpomalovaci pasy bych rovnou zastrelil...prejizdim je jen tak tak a obcas si to dokonce aj o ne skrtne
No dnes jsem se poradne podival po cenach a mas fakt pravdu,,,takze asi nakonec koupim spis nejake obycejne sportovni pruziny,,,aby to aspon trochu sedlo a drzelo,tak dikyKaty píše:2brozik: mas asi na mysli "stavitelny podvozek" - neboli štelovak ze:)
tak kvalitni je urcite KW nebo FK nebo Koni, a kdyz si vezmes prvni variantu - tzn. jen nastaveni výšky (2varianta umi i tuhost), tak si za novej priprav 15-20tis. bohuzel jako pouzite,tudiz levnejsi, jsou k nesehnani !
Weitec je kvalitou trosku horsi i mekkci.ale nekdo ma dobry zkusenosti.cenove neni rozdil.
Jo a u vsech se da stavit pouze predek !!!
na zadek dela ted firma D2racing ale cena uz je nekde na 30t.
A co se vysky tyce, tak rovnou urcite kup -60 mm.ale dat si to na ne nemusis ze
No ten čo mi ich rpedal mal pravdepodobne podobné skúsenosti s Weitec ako ty, pretože mi ich predával ako 60/40 a na krabici je 50/35Katy píše:2Semo: dej vedet a hod foto jak ti to klesne, Weitec jdou pry jeste nize nez maj psanoa na tech seriovych tlumicich - jsem zvedava.
Pro model punta "176" jsou pruziny na cabrio a normal stejne...jedna se o modely od 9/93 do 9/99.reproboy píše:sport. pružiny cabrio vrs. normal......nekde to je rozliseny, nekde to rozliseny neni, ja se ptam, je to stejny? jde mi o to, ze potrebuju sport. pruziny na punto cabrio 1.6, abych to nekoupil a nebylo jiny uchyceni. Podle me to je na chlup stejny, ale proc by to nekdo rozlisoval? mate nekdo online katalog co se tyce hmotnosti cabrio => normal + naky ostatni chytry technicky informace? diky
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | hyundaiclub.net | kia-club.net | suzuki-forum.cz |