TUNING - Pružiny a tlumiče (i sport.podvozek)
Moderátoři: intel_sk, peta.smolik, mad mike, Katy, Matto
no, tak Berennika ma Tigricku hezky nizko.. to je pravda.
jinak ja ted s tim štelovakem - a to neni na doraz, skrtam jak sfina, naraznik je na opravu dost ale co , uz to nebude na denni jezdeni. ale fakt me to zacinalo srat
jsem zvedava az to pak bude uplne niz a na tech Schmidtech..
jinak ja ted s tim štelovakem - a to neni na doraz, skrtam jak sfina, naraznik je na opravu dost ale co , uz to nebude na denni jezdeni. ale fakt me to zacinalo srat
jsem zvedava az to pak bude uplne niz a na tech Schmidtech..
my car, my life !
www.puntotuning.eu
www.girlstuning.cz
www.puntotuning.eu
www.girlstuning.cz
- Reklama
No tak na denni jezdeni po meste je to fakt obcas na posr...
Toho kdo vymyslel zpomalovaci pasy bych rovnou zastrelil...prejizdim je jen tak tak a obcas si to dokonce aj o ne skrtne
Toho kdo vymyslel zpomalovaci pasy bych rovnou zastrelil...prejizdim je jen tak tak a obcas si to dokonce aj o ne skrtne
WWW.CHEVRON-RACING.COM - tuningové a náhradní díly nejen na italská auta
WWW.NOVITEC.CZ - tuning díly pro Ferrari, Maserati, Alfa Romeo a Fiat
WWW.POWERFLEX.CZ - polyuretanové silentbloky
WWW.RAGAZZON.CZ - sportovní výfukové systémy s homologací
- Vencapunto
- Všeználek
- Kontaktovat uživatele:
Jo taky sem je občas brousil,ale teď je u nás skoro všude zrušily a místo nich dávaj takový malý kulatý a nízký.A to je v pohoděChevron píše:No tak na denni jezdeni po meste je to fakt obcas na posr...
Futile Italian Attempt at Transportation
Very Weird
Very Weird
Zdar, mam dotaz,,mozna tady uz nekdo neco podobneho zaznelo, ale rad bych se na to zeptal individualně. Jaky si myslite, že by pro mě jako začátecnika byly vhodne nastavitelne pruziny?? Aby byli kvalitni,,a mohla by byt i nejaka rozumna cena?? Ale hlavně aby byli nastavitelny. díky
Jo je to model Fiat Punto jak jinak, 3 dveřový, obsah 1.1.
Jo je to model Fiat Punto jak jinak, 3 dveřový, obsah 1.1.
Fiat Punto 1.1 40KW zatim seriové, pracuje se na něm
2brozik: mas asi na mysli "stavitelny podvozek" - neboli štelovak ze:)
tak kvalitni je urcite KW nebo FK nebo Koni, a kdyz si vezmes prvni variantu - tzn. jen nastaveni výšky (2varianta umi i tuhost), tak si za novej priprav 15-20tis. bohuzel jako pouzite,tudiz levnejsi, jsou k nesehnani !
Weitec je kvalitou trosku horsi i mekkci.ale nekdo ma dobry zkusenosti.cenove neni rozdil.
Jo a u vsech se da stavit pouze predek !!!
na zadek dela ted firma D2racing ale cena uz je nekde na 30t.
A co se vysky tyce, tak rovnou urcite kup -60 mm.ale dat si to na ne nemusis ze
tak kvalitni je urcite KW nebo FK nebo Koni, a kdyz si vezmes prvni variantu - tzn. jen nastaveni výšky (2varianta umi i tuhost), tak si za novej priprav 15-20tis. bohuzel jako pouzite,tudiz levnejsi, jsou k nesehnani !
Weitec je kvalitou trosku horsi i mekkci.ale nekdo ma dobry zkusenosti.cenove neni rozdil.
my car, my life !
www.puntotuning.eu
www.girlstuning.cz
www.puntotuning.eu
www.girlstuning.cz
No dnes jsem se poradne podival po cenach a mas fakt pravdu,,,takze asi nakonec koupim spis nejake obycejne sportovni pruziny,,,aby to aspon trochu sedlo a drzelo,tak dikyKaty píše:2brozik: mas asi na mysli "stavitelny podvozek" - neboli štelovak ze:)
Fiat Punto 1.1 40KW zatim seriové, pracuje se na něm
2Brozik: tak si k tomu rovnou kup i sport.tlumice... a budes mit komplet ne-stavitelny, ale pevny A cenove prijatelny je traba zn. Supersport.
2Semo: dej vedet a hod foto jak ti to klesne, Weitec jdou pry jeste nize nez maj psano a na tech seriovych tlumicich - jsem zvedava.
2Semo: dej vedet a hod foto jak ti to klesne, Weitec jdou pry jeste nize nez maj psano a na tech seriovych tlumicich - jsem zvedava.
my car, my life !
www.puntotuning.eu
www.girlstuning.cz
www.puntotuning.eu
www.girlstuning.cz
-
- Zkušenej Fiaťák
- Kontaktovat uživatele:
No ten čo mi ich rpedal mal pravdepodobne podobné skúsenosti s Weitec ako ty, pretože mi ich predával ako 60/40 a na krabici je 50/35 Dám foto po namontovaní, ale na plechoch to aj tak nebude nič moc...Katy píše:2Semo: dej vedet a hod foto jak ti to klesne, Weitec jdou pry jeste nize nez maj psano a na tech seriovych tlumicich - jsem zvedava.
Pro model punta "176" jsou pruziny na cabrio a normal stejne...jedna se o modely od 9/93 do 9/99.reproboy píše:sport. pružiny cabrio vrs. normal......nekde to je rozliseny, nekde to rozliseny neni, ja se ptam, je to stejny? jde mi o to, ze potrebuju sport. pruziny na punto cabrio 1.6, abych to nekoupil a nebylo jiny uchyceni. Podle me to je na chlup stejny, ale proc by to nekdo rozlisoval? mate nekdo online katalog co se tyce hmotnosti cabrio => normal + naky ostatni chytry technicky informace? diky
Hmotnost se pro tento model neuvadi v katalogu.
Co se tyce hmotnosti pro modely od roku 10/99 do 05/03 tak je to 900 Kg na predni napravu.
Pruziny najdes treba tady
http://www.chevron-racing.com/index.php ... cts_id=770
WWW.CHEVRON-RACING.COM - tuningové a náhradní díly nejen na italská auta
Airride rules:)))ne, ze bych o tom nekdy premyslel, ale je to zajimava myslenka..
http://www.youtube.com/watch?v=kDP_VILE ... re=related
http://www.youtube.com/watch?v=kDP_VILE ... re=related
- pink-jackass
- Zkušenej Fiaťák
- Kontaktovat uživatele:
- pink-jackass
- Zkušenej Fiaťák
- Kontaktovat uživatele: