Matto píše:ja by som z toho nemal strach, tie šróby sa predávajú hocikde a ani polícia s tým nemá problém, a takisto som nepočul ešte príhodu, že by sa niekomu zlomil alebo čo....mimochodom, ja mám disky s roztečou 4x100 a šróby klasicke, bez plávajucj hlavy a no problem, a isto niesom sám, dokonca aj v pneuservise mi povedali, že to nevadí, závitom nič nieje, sedlá v diskoch som si takisto nevšimol, že by boli nejako extra zničené a to pritom autom jazdim denno denne a nešetrím ho

, možno ma niekto označí za samovraha ale hovorím z vlastnej skúsenosti

Sorry ze neodpisujem ale momentalne mam toho dost. Ku kolesam su to origo 4x100 + 4,5cm podložky pod kazde koleso. Stačili by aj 3cm podložky ale bez nich mi ostali kolesa oprete o tlmice maju ET40. Sroby su pochopitelne s plavajucou hlavou origo na fiat,(zmena roztece z 4x98 na 4x100) kedze na bezne jazdenie mam tiez disky 4x100. Rovnake disky ako mam ja ma aj chalanisko na Uno Gt ale s origo srobami teba 4x98, videl som ho jazdit ked mu gumovali kolesa na dvojke a sroby nestrhol....to auto ma na vyjasenie.
Ja som nemal odvahu na toto takze to mam tak, ako to ma byt, zalezi ako veris sebe a autu mam na mysli prudke brzdenie, jamy na ceste a pod.
sroby som kupoval vo Forstingeri inde som ich na rychlo nezohnal, ale daval by som sakra pozor na kvalitu mna stali cca50€.
Tak hadam som to objasnil. P.S. na aute zatial nic noveho, pomali sa pripravujem na zimu stare 14"chcem na antracitovu metalizu a na ne zimne gumy tak uvidime...nech sa dari.