MOJE PUNTO 1 - Ukažte ta svoje:) - 813

Každý má zde možnost si založt solo diskuzi o svém Puntu

Moderátoři: peta.smolik, mad mike, Katy, Matto

Odpovědět
gogo2
Fiaťák

Re: MOJE PUNTO 1 - Ukažte ta svoje:) - 813

Příspěvek od gogo2 »

tusim ze tam mal sroby s plavajucou hlavou tie kolesa tam nie su na bezne pouzivanie mam taky pocit :D asopn tak to bolo na zraze na Orave :)
Punto II Sporting 1,2 16V
Reklama

pepaxx
Znalec

Příspěvek od pepaxx »

..bolo to tak sa mi zda že boli 3cm podložky na zmenu rozteče a boli príliš široké ....túším boli treba užšie...a bez podložiek to chytalo do tlmiča...aspon tak som to ja pochopil...
čiže užšie podložky a sadne to tam aj na jazdenie

inak takto sa pracuje na slovensku
Přílohy
Snímek 037.jpg
Snímek 037.jpg (69.57 KiB) Zobrazeno 2841 x
henkyha
Fiaťák

Příspěvek od henkyha »

a co hovorite na tie sroby s plavajucou hlavou, je to bezpecne ??
Matto
Všeználek

Příspěvek od Matto »

ja by som z toho nemal strach, tie šróby sa predávajú hocikde a ani polícia s tým nemá problém, a takisto som nepočul ešte príhodu, že by sa niekomu zlomil alebo čo....mimochodom, ja mám disky s roztečou 4x100 a šróby klasicke, bez plávajucj hlavy a no problem, a isto niesom sám, dokonca aj v pneuservise mi povedali, že to nevadí, závitom nič nieje, sedlá v diskoch som si takisto nevšimol, že by boli nejako extra zničené a to pritom autom jazdim denno denne a nešetrím ho :D , možno ma niekto označí za samovraha ale hovorím z vlastnej skúsenosti :wink:
ex - Punto MK1 1,2 ELX 54kw/73k r.v.95
now - Grande Punto 1,9 MultiJet 116kw/160k r.v.07 -powered by Alfatuning.sk
813
Zkušenej Fiaťák

Příspěvek od 813 »

Matto píše:ja by som z toho nemal strach, tie šróby sa predávajú hocikde a ani polícia s tým nemá problém, a takisto som nepočul ešte príhodu, že by sa niekomu zlomil alebo čo....mimochodom, ja mám disky s roztečou 4x100 a šróby klasicke, bez plávajucj hlavy a no problem, a isto niesom sám, dokonca aj v pneuservise mi povedali, že to nevadí, závitom nič nieje, sedlá v diskoch som si takisto nevšimol, že by boli nejako extra zničené a to pritom autom jazdim denno denne a nešetrím ho :D , možno ma niekto označí za samovraha ale hovorím z vlastnej skúsenosti :wink:

Sorry ze neodpisujem ale momentalne mam toho dost. Ku kolesam su to origo 4x100 + 4,5cm podložky pod kazde koleso. Stačili by aj 3cm podložky ale bez nich mi ostali kolesa oprete o tlmice maju ET40. Sroby su pochopitelne s plavajucou hlavou origo na fiat,(zmena roztece z 4x98 na 4x100) kedze na bezne jazdenie mam tiez disky 4x100. Rovnake disky ako mam ja ma aj chalanisko na Uno Gt ale s origo srobami teba 4x98, videl som ho jazdit ked mu gumovali kolesa na dvojke a sroby nestrhol....to auto ma na vyjasenie.
Ja som nemal odvahu na toto takze to mam tak, ako to ma byt, zalezi ako veris sebe a autu mam na mysli prudke brzdenie, jamy na ceste a pod.

sroby som kupoval vo Forstingeri inde som ich na rychlo nezohnal, ale daval by som sakra pozor na kvalitu mna stali cca50€.

Tak hadam som to objasnil. P.S. na aute zatial nic noveho, pomali sa pripravujem na zimu stare 14"chcem na antracitovu metalizu a na ne zimne gumy tak uvidime...nech sa dari.
Matto
Všeználek

Příspěvek od Matto »

tak ako kamarát?, sme sa s peťom bavili, že si sa dlho neozval, tak dúfam že všetko v poriadku :wink:
813
Zkušenej Fiaťák

Příspěvek od 813 »

Ahoj, vdaka ze opytanie. Jasne vsetko je v poriadku akurat ze je zima a tak niesu ziadne zmeny. Akurat krpec dostal nove rozvody a vsetko co k tomu, setrim na nove gumy a chcem este viac zalestit disky (tie 15-ky) na sezonu+ ak sa podari disky budu mat jeden pekny detail, ale o tom neskor nechcem predbiehat. Par napadov mam aj na upravu nadrze ale musi prist slnko aby ma to nakoplo... s puntom jazdim denne takze nieco vaznejsie teraz robit nemozem ak nechcem v zime busom jazdit, takze ho akurat udrzujem a uzivam si ho 8) ...Hodim foto aktualne na staro-novych zimnych diskoch to jedine je nove.
Dufam ze sa Vam dari chalani.
Matto
Všeználek

Příspěvek od Matto »

tak u nás podobne, v tomto počasí som lenivý čokolvek na aute spraviť, max. tak doliať kvapalinu do ostrekovačov :) ale som rád ,že na leto chystáš pár noviniek, budeme mať zas čo obzerať :)
813
Zkušenej Fiaťák

Příspěvek od 813 »

Zdravím, viem že to sem nepatrí, no ak by mal niekto na predaj športové pružiny na Punto typ 176 nech sa mi prosím ozve.
pepaxx
Znalec

Příspěvek od pepaxx »

Z GT sériovky ti nepomôžu malé zníženie?
Matto
Všeználek

Příspěvek od Matto »

čauko, pozri dole v inzerii, PaulGT má na predaj pružiny :arrow: https://www.club-fiat.com/viewtopic.php ... 40#p163740
HIISS
Všeználek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od HIISS »

Seriovky z GT mam jeho zatial doma u seba,budem skusat na mojom puntasovi,nakolko potrebujem namiesto svojich tvrdsie ale nie nizsie,takze uvidim,ak ich nevezmem mu ich vratim a budu volne,ale mozno ma este aj predne seriovky treba sa ho spytat
Kedy ich skusim este neviem mam inej praci pri aute .
F.Punto MK1 , 1.2 SX 60 43Kw
Obrázek
My Topic
Facebook >> Erik Palenčár
813
Zkušenej Fiaťák

Příspěvek od 813 »

No popravde Gt je znizene predopkladam cca 1.5 cm a ma tazsi motor ako ja a neviem ci by bolo vidno rozdiel. Rozmyslal som nad znizenim 55/35. Znizovat chcem iba pruzinami, ale neviem ci to nebude mat nejaky vedlajsi efekt na seriovych tlmicoch. Napr. pri prepruzeni a pod. koleso mi vojde pekne do lemu len ci nebudem suchat vnutro blatnika, nemate s tym niekto skusenosti? pripadne ako moc sa zmeni komfort jazdy. vdaka
PetkoPN
Zkušenej Fiaťák

Příspěvek od PetkoPN »

Ja mam skoro tie co pises, -50/-35mm, seriove tlmice zatial drzia, capy zatial drzia. Je to tvrde jak cert, na dobrej ceste, alebo v zakrutach je to nadhera, ale na rozbitej ceste je to dost brutalne:) hrkoce z toho cele auto, a poskakujem na sedacke ako saso. pruziny mam DTS, dal som za ne tusim okolo 110€.
Punto MK2a, 1.2 ELX, 44kW, r.v.2001
813
Zkušenej Fiaťák

Příspěvek od 813 »

No tie DTS som chcel ale bojim sa presne komfortu jazdy, kedze mam len tri dvere bude to poskakovat este viac. a tu v Ba niesu nikde dobre cesty, aspon po nich nejazdim... tak neviem :roll:
Odpovědět

Zpět na „Punto - naše Punta“