A kde ti to vyrobily??? A co to stálo??? Vypadá to, že podle popisu by to mohl být můj problém...onc píše:... staci si nechat vyrobit to tesneni z gumy co odolava benzinu a olejum a mas klid ... jinak asi 3500-5000kc za cely cerpadlo ...
Dík
Moderátoři: peta.smolik, mad mike, Katy, Matto
A kde ti to vyrobily??? A co to stálo??? Vypadá to, že podle popisu by to mohl být můj problém...onc píše:... staci si nechat vyrobit to tesneni z gumy co odolava benzinu a olejum a mas klid ... jinak asi 3500-5000kc za cely cerpadlo ...
... udelal jsem si ho v praci na soustruhu sam ... problem byl sehnat ten material ... musi byt odolny vuci ropnym produktumkubiii píše:A kde ti to vyrobily??? A co to stálo??? Vypadá to, že podle popisu by to mohl být můj problém...onc píše:... staci si nechat vyrobit to tesneni z gumy co odolava benzinu a olejum a mas klid ... jinak asi 3500-5000kc za cely cerpadlo ...
Dík
Tak jsem to vyzkoušel a přesně to se stalo... takže hurá pod sedačky Nebyla by nějaká rada pro manipulaci s čerpadle a jeho vyndání?onc píše:... spatny tesneni se da poznat i tak, kdyz na volnobeh slapnes plyn
na doraz, tak pri spatnym cerpadle se motor zacne jakoby dusit a potom se rozbehne ... protoze cerpadlo nedodava potrebny
tlak paliva ...
A můžu si u toho zapálitPetr1968 píše:Zatlačit ,otočit.Pravděpodobně do leva
Aspoň to bude rychlejš venkukubiii píše:A můžu si u toho zapálitPetr1968 píše:Zatlačit ,otočit.Pravděpodobně do leva
nemáš prosím tě nějakej tip, jak povolit tu přírubu, právě mám auto v nemocnici a doktor mi volal, že to není schopnej povolit...onc píše:... nejhorsi bude povolit prirubu co drzi to cerpadlo v nadrzi ... bez pripravku (klice na priruby) to pujde dost tezko ...
kubiii píše:nemáš prosím tě nějakej tip, jak povolit tu přírubu, právě mám auto v nemocnici a doktor mi volal, že to není schopnej povolit...onc píše:... nejhorsi bude povolit prirubu co drzi to cerpadlo v nadrzi ... bez pripravku (klice na priruby) to pujde dost tezko ...
tak na toto mam len tolko vid. odkazyonc píše: opatrne sundej i hadicku od cerpadla ...
... po ulomeni naustku je cerpadlo neopravitelne ...
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | hyundaiclub.net | kia-club.net | suzuki-forum.cz |