NÁPRAVA, TLUMIČE: Na nerovnostech se houpe předek
Moderátor: peta.smolik
NÁPRAVA, TLUMIČE: Na nerovnostech se houpe předek
Ahoj, mám najeto asi 65000 /r.v 2004 a nejsem si teď jist zda to souvisí s vlastností Pandy, anebo se něco klube. S přejížděním příčných nerovností auto mělo problémy vždy, ale teď se mi zdá že se předek nějak houpe a na větších nerovnostích to mlátí...Je možné aby byly v háji tlumiče, příp. tyčky stab., ale gumy se nesnížej a geometrii mám udělanou před měsícem. Houpe se vám taky tak?...myslím předek
Panda forever
Aktualně F500L
Aktualně F500L
- Reklama
Re: tlumiče - náprava
takže pravá tyčka řízení v háji a výměna všech tlumičů pérování...najeto 65tis a v terénu jsem nejezdil
Panda forever
Aktualně F500L
Aktualně F500L
-
- Fiaťák
- Kontaktovat uživatele:
Na své Pandě jsem měnil obě přední tyčky stabilizátoru v 60 tkm.
Jezdil jsem po dálnici a skoro celou dobu převážně ve 4. Tlumiče byly OK.
Ty naše silnice jsou prostě záhul, na tak malé tyčky )
Jezdil jsem po dálnici a skoro celou dobu převážně ve 4. Tlumiče byly OK.
Ty naše silnice jsou prostě záhul, na tak malé tyčky )
FIAT ---->>> First In Automotive Technology
My CREW:
NEW Fiat Bravo II 1.9MJT 120hp + dodělaný tempomat (Ex: Fiat Panda 1.2 Emotion do 73tkm)
Doma: Bravo II 1.4T Sport
Nokia N97
Apple MacBook
My CREW:
NEW Fiat Bravo II 1.9MJT 120hp + dodělaný tempomat (Ex: Fiat Panda 1.2 Emotion do 73tkm)
Doma: Bravo II 1.4T Sport
Nokia N97
Apple MacBook
Mám Pandu 1.1 najeto 68 tisíc A ŽÁDNÉ PROBLÉMYfru píše:Ahoj, mám najeto asi 65000 /r.v 2004 a nejsem si teď jist zda to souvisí s vlastností Pandy, anebo se něco klube. S přejížděním příčných nerovností auto mělo problémy vždy, ale teď se mi zdá že se předek nějak houpe a na větších nerovnostích to mlátí...Je možné aby byly v háji tlumiče, příp. tyčky stab., ale gumy se nesnížej a geometrii mám udělanou před měsícem. Houpe se vám taky tak?...myslím předek