Čalounění volantu doma
Moderátoři: intel_sk, peta.smolik, mad mike, Katy, Matto, zokot
Čalounění volantu doma
Čau lidi, zkoušeli jste někdo samy doma očalounit volant? Různý návleky mě spíš rozčilujou a nenašel sem ňákej, co by na volantu neklouzal a nebyl moc hamatnej. Přemýšlel sem potáhnout si volant sám koženkou. Zkoušel jste to někdo? Jsou s tím ňáký zkušenosti?
- Reklama
Re: Čalounění volantu doma
já jsem si koupil tenhle a nesmírná spokojenost.. nepraská, nesmekáse, obepne celé tělo volantu a navíc i dobře vypadá..
Můj milášššek:Fiat Punto II. 1,2 8V 2001
- Vencapunto
- Všeználek
- Kontaktovat uživatele:
Jo ten vypadá pěkně.Kde si ho kupoval?A můžeš udělat foto na tvym autě?
Futile Italian Attempt at Transportation
Very Weird
Very Weird
Tenhle potah jsem viděl už ve více eshopech, ale já ho mám odsud.. výborná firma, vždycky bez problémů.. sice se to chvíli musí vázat a pořádně vypínat, ale opravdu to stojí za to.. zítra hodím fotky..
A máš to jenom přitáhlý nebo i něčím podlepený? A ještě blbej dotaz .. jakej rozměr patří na mk1?
je to jenom přitáhlý, ale drží to suprově.. musí se to pak ještě jednou pořádně podotahovat, ale pak to je už napořád.. a k těm rozměrům - píšou tam od 36,5 - 39, takže rozpětí je docela velké, proto by to podle mě mělo jít..
http://img249.imageshack.us/img249/8747/obraz020.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
představte si to trochu líp podotahovaný a s vnitřním kulatým znakem Fiat - není to nádhera
představte si to trochu líp podotahovaný a s vnitřním kulatým znakem Fiat - není to nádhera
hele kamo kde si ten navlek na volant zohnal a cena???jémák píše:já jsem si koupil tenhle a nesmírná spokojenost.. nepraská, nesmekáse, obepne celé tělo volantu a navíc i dobře vypadá..
Punto 1.9 JTD 59kw 2OOO
Mrkněte T A D Y , kde najdete návod jak na to.
Já jsem koupil ten návlek za 10€ (uživatel Ranusa). Chtělo to dvě hodky práce a bylo hotovo. Druhý jsem dělal na marejce, tam to trvalo kratší dobu (1,5hod). Dává na výběr z různých barev nití, žena tam chtěla modrou. Já si dával do marejky černou. Hold kůže je kůže.
Určitě doporučuji, výsledek stojí za to.
Výsledek na Puntu
Výsledek na marejce
Já jsem koupil ten návlek za 10€ (uživatel Ranusa). Chtělo to dvě hodky práce a bylo hotovo. Druhý jsem dělal na marejce, tam to trvalo kratší dobu (1,5hod). Dává na výběr z různých barev nití, žena tam chtěla modrou. Já si dával do marejky černou. Hold kůže je kůže.
Výsledek na Puntu
Výsledek na marejce
F/I/A/T MAREA WEEKEND 1.6 16V ELX 7/1998 76kW
F/I/A/T PUNTO 1.2 8V ELX 11/1999 44kW (MK2)
F/I/A/T PUNTO 1.2 8V ELX 11/1999 44kW (MK2)
Ja mam na punte tiez tento http://www.tuning.sk/dokument-luxusne-k ... ia-cavallo" onclick="window.open(this.href);return false; a som spokojny. Zatial tam je 20tis. km a je v pohode.
Vcera som kupoval kozeny potah Maria Cavallo, velkost A (bez merania, kedze vraj sedi na vsetky osobne auta ) Ale teraz som zneisteny, lebo obvod je tusim 11 cm....Puntaci (hlavne MK2a), pouzili ste rozmer A, alebo AX?
Punto MK2 1.2 16V HLX, r.v. 2000
Graun píše:Mrkněte T A D Y , kde najdete návod jak na to.
Výsledek na Puntu
Výsledek na marejce
Zdravím kde se dá sehnat ten potah na volant ? děkuji za jaký koliv odkaz nebo nebo radu