TUNING - zvyšování výkonu
Moderátoři: peta.smolik, mad mike, Katy, Matto
- Reklama
Mimoň nejedu,ale chomutov není problém! Určitě se domluvíme! Mail: jafik@tiscali.cz a tel.: 608563857. Pokud budeš psát tak se podepiš ať v tom nemám hokej.
Mám mk1 1.2 8v ,ale když si chci fakt svýzt, vemu od táty fabii 1.9 TDI PD v čipu s nákejma 142 splašenejma veverkama a 315 N.m. krouťáku si s tim hraje prostě fest. A proto bych se NIKDY NEPUSTIL DO VÝKONOVÝHO TUNINGU 1.2-prostě strašně peněz a výsledek žádnej.Tak hezký kola, muziku a max nějaký to křidýlko. A smířit se s tim, že to neni žádnej dravec, ale ekonomická varianta pro přesuny z bodu A do bodu B. Tak se pustit do sportingu, GT příp. HGT. Všechno je to o prachách....
- Dohy
- Všeználek
- Kontaktovat uživatele:
NECHI NEJAK URAZET TVA SLOVA ALE VIDEL SEM NA VLASTNI OCI PUNTO MK I ktery melo 135 koni .. 1.2 .. a litalo mnohem lip nez dnesni fabie a to protoze je to punto lehci .. je to o penezich ... to mas pravdu ale jsou lide KTERI NEMAJ na to aby platili 7000 ,- pojistku .. rozumis! muj tata ma taky 1.9tdi .. tipo .. lita to suprove... ale ja proste na tu pojistku dost koukam.. ale i s 1.2 se daji delat veci .. nepojede to jako 19ka ale takovy ty 14- 16fordy udelas.. a pak se divi ze je natrela upravena 12ka
A když nemáš 7 koliků na pojistku, máš jich dost abys dostal z 1.2 135 koní (a pak na pokuty:)??? Další věc co životnost, spotřeba......? Asi takhle před tou fabii sme měli felicii 1.3(spi) a bylo v tom uprav cca za 60. Vačka, sání, čip, snížená a upravená hlava, odlehčenej setrvák, převodová skříň sk. A (jako na rally), jinej stálej převod, měděná spojka (jestli je to možný-už si to pořádně nepamatuju).......A sériová osmnáctka tě na maximálku smázla a na rozjezd to bylo srovnatelný. A to felina taky neni něják těžká. Stará pravda je že objem ničim nenahradíš. PS: Já se ale v puntu svezu dyž chci dobře ne že ne, jen nějáký úpravy sou podle mě bezpředmětný
- Dohy
- Všeználek
- Kontaktovat uživatele:
tak je jasny ze kdyz bys chtel zavodit tak.. urcite bys nekupoval 13ku .. ale aspon 2.0 ale zase kdyz chces mit auto na bezny provoz a pritom aby te ne kazdy natrel.. tak proc ne.. a nektere upravy zase nejsou tak uplne nejhorsi a co se tyce pokut.... nesmis ve meste jezdit kilem to je jasny.. ale tak abys mel aspon nejaky tah.. a ne abys jel 90 a vic to nedalo..
To sme dva taky nejsem žádnej mechanik. Docelas mě nalomil s tim katem asi tam necham dát místo toho a středu trubku a bude:) A hlava-kolik koštuje?Eště mě napadlo vyleštit kanály ale sám si to neudělám. A hlavně než se k tomu rozhoupu...To dřív máma koupí nový vozidlo a já vyměnim svoje za sportinga mk2b (1.4 16v a taky si pohrávám s myšlenkou renault clio 1.8 16 v 99kw dva kamarádi to maj a třetí má 2.0 16v williamse 108kw a dyž se sejdou JE PRDEL