POZOR NA PODVODNÍKA

Pokec o všem, co se jinam nehodí.

Moderátoři: peta.smolik, Globusman

Odpovědět
vejvy.f
Fiaťák
Kontaktovat uživatele:

POZOR NA PODVODNÍKA

Příspěvek od vejvy.f »

Drzost lidí némá hranice, přes annonci jsem si sehnal věci, co mi schází, abych mohl konečně dát mího PUNTÍKA dohromady.
Byli jsme domluveni na: chladič vody + chladič klimatizace + veškerý věci od klimatizace z 1,7TD, co jsou v motorovém prostoru, mimo kompresoru, dále tapeci z předních dveří + zezadu. Přední měli být s madlama a přepínačema na el. okna. Prý vše v dobrém stavu a zachovalé.
No a co mi ten kokot poslal: poslal sice chladič vody a klimatizace, jenže to je nějakej menší, tudíž z benzíňáka, tapeci poslal pouze přední. Jenže, nejen to, že jsou oba chladiče jiný, než u 1,7TD, tak ještě jsou v hroznym stavu, oba dostali ránu a jsou pokroucený a mám obavu že nebudou ani těsnit, další věc je že tenhle chladič má expanzní nádržku vedle chladiče a hrdlo s víčkem je ulomený.
Dál, ty přední tapeci maj dáru po kličce a ještě džuznu po repráku. po madlu a spínačích od el. oken ani památky! Vyhodil jsem za to 3 000Kč a můžu to donýst do popelnice.
Samozřejmě týpek nejdřív měl vypnutej telefon a teď ho pro změnu nebere. Mám akorát jeho adresu, co jsem vyluštil z balíku a jeho tel číslo.

Vít Šotola (asi)
Medlov 140
783 82 okr. Olomouc
776328590
Co mám dělat, abych dosáhl výměny, nebo navrácení peněz?? A jet 200km a doufat že bude doma, no nevim. Jako bych neměl dost jinejch starostí ku*va!!!

Pokud jste někdo z jeho okolí a měl cestu okolo, dejte mu za mě někdo do dršky!
Reklama

standor
Fiaťák
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od standor »

Ty vole, ty si tu klimu užiješ asi fakt až příští rok.Kupoval jsem loni na moje chladič na klimu na šrotáku v ŘÍČANECH, byl nový, měl dokonce gumové zátky.Stál 2tis.Zdálo se mi to dost málo i když sem ho zase tak nutně nepotřeboval tak sem ho vzal.No a těsní.Zkus tam zavolat třeba budou mít i na tvoje.
vejvy.f
Fiaťák
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od vejvy.f »

jako student nemam teď už prachy, abych mohl kupovat další věci. Už se mi z něj podařila dostat nějaká odpověď ve formě sms, prý pošle, (nebo snad prý poslal, nebo co) druhý balík a tam bude zbytek věcí co sliboval, ale ten chladič vody a klimatizace co přišel je k ho*nu. Na otázku, jestli mi to vymění neodpověděl. Prý se v pátek vrátí z rakouska a ozve se, tak ještě počkám.
FIAT PUNTO 1,7TD elx
Lancia Kappa Kombi 2.4i 175koní
luckyna
Znalec

Příspěvek od luckyna »

jéé :evil: to je blbý
jestli to bylo poštou,tam je myslim možnost si balík prohlídnout a nepřijmout ho,no ale to je teď to KDYBY
hajzl jeden!!!!je to blbý,ale asi nepochodíš :cry:
vejvy.f
Fiaťák
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od vejvy.f »

Už se to naštěstí vyřešilo, stálo mě to dalších 220Kč, ale 3000 -220 jsou zpět. Nakonec jsme se domluvili, i když to nebylo jednoduchý a poslal jsem mu to zpět. Jenže na poprvý to pošta údajně nedoručila a mě to přišlo zpět, po dalším pohovoru po telefonu mi řekl ať to pošlu znova, takže sem si řekl, že naposled a pak mu dojedu rozbít ústa, no a peníze pak přišli.

Alespoň mám ponaučení pro příště :-)
FIAT PUNTO 1,7TD elx
Lancia Kappa Kombi 2.4i 175koní
Odpovědět

Zpět na „POKEC“