Blinkry FIAT BRAVA 1.6, 16V pomoc!!!
Moderátor: peta.smolik
Blinkry FIAT BRAVA 1.6, 16V pomoc!!!
Ahoj chlapci, jde o to, že zapnu blinkr a nejde....po chvíli se rozeběhne, pak zase přestane.Je třeba jízda cc15 min , kdy fungujou v poho a pak třeba půl dne nic.Výstražné jdou vždy, ale ty mají svůj vlastní okruh ne?Pojistky jsou ok, myslím, že to bude v přepínači, nebo možná relé? Nevím...pokud se to už někomu objevilo, budu rád za každou radu....díky...
- Reklama
Re: Blinkry FIAT BRAVA 1.6, 16V pomoc!!!
já mám ten samý problém. o relé jsem přemýšlel, ale nevím, které to je relé a kde je. nemohl by jsi to prosim trochu upřesnit?
je to 100% relé...mal som ten istý problém...na plošáku bol studený spoj...stačilo to preletovať...P4WLYK píše:já mám ten samý problém. o relé jsem přemýšlel, ale nevím, které to je relé a kde je. nemohl by jsi to prosim trochu upřesnit?
relé sa nachádza pod volantom...treba zhodiť ten plast zospodu a tam to je...mala by to byť taká modrá skrinka...
Zdravím. Mam stejný problém a pořád jsem ho nevyřešil. Zkoušel jsem vyměnit páčku blinkru. Relé u tlačítka trojúhelníku a pořád nic. Napište mi prosím, jestli jse tento problém už někdo vyřešil a jak. Buďto sem na fórum nebo na mail fighttohead@seznam.cz. Mockrát děkuji
skús to relé pod volantom dať skontrolovať nejakému eletrikárovi...99,9% je to ono...Batista píše:Zdravím. Mam stejný problém a pořád jsem ho nevyřešil. Zkoušel jsem vyměnit páčku blinkru. Relé u tlačítka trojúhelníku a pořád nic. Napište mi prosím, jestli jse tento problém už někdo vyřešil a jak. Buďto sem na fórum nebo na mail fighttohead@seznam.cz. Mockrát děkuji
Děkuji za radu. Ale nejsem si tím jistý. Modré relé pod volantem jsem vyměnil a dělá to pořád. Pak je taky jeden přepínač v tlačítku na varovná světla. Je to tak, že když to přestane, tak ale varovná světla vždycky chodí. Měl jste stejný problém? Děkuji
ja som mal taký problém, že mi blinkre raz išli bez problémov a raz nešli...spravili dva ciklusy a prestali ... to isté robili aj vystražné ... problém bol práve v tom rele pod volantom, čo som teda predpokladal aj vo vašom prípade, bohužiaľ ak to nie je v tom, neviem inak poradiť...Batista píše:Děkuji za radu. Ale nejsem si tím jistý. Modré relé pod volantem jsem vyměnil a dělá to pořád. Pak je taky jeden přepínač v tlačítku na varovná světla. Je to tak, že když to přestane, tak ale varovná světla vždycky chodí. Měl jste stejný problém? Děkuji
Byl jsem u odborníka a ten poradil, že to může také být kvůli tlačítku na výstražná světla. Když blinkr přestal blikat, tak stačilo jen malinko zmačknout - ne aby se výstražky spustili a hned už normální blinkry fungují. Někdy by stačila seříznout sirka a vložit ji tak, aby se tlačítko jen trochu zmáčklo. To pomůže. Jinak jde samozřejmě hned vyměnit. Snad jsem alespoň trochu pomohl. Batista