Nefunkcne stierace
Moderátoři: peta.smolik, mad mike, Katy, Matto
Nefunkcne stierace
Ahoj od dnes rana mi nejdu predne stierace neviete co by sa mohlo pokazit???? pozeral som poistku a je ok zadny stierac aj ostrek funguje normalne vcera vecer este sli dakujem za pomoc.
- Reklama
Re: Nefunkcne stierace
no ak mas Mk2 tak pozri ci ti nahodou tie stierace sa nevycvakli z tej tycky co ich pohana tiez sa mi to stalo a boli vycvaknute a motorcek tak chodil naprazdnojcsordas píše:Ahoj od dnes rana mi nejdu predne stierace neviete co by sa mohlo pokazit???? pozeral som poistku a je ok zadny stierac aj ostrek funguje normalne vcera vecer este sli dakujem za pomoc.
Fiat Punto II 1.9 JTD
-
- Začátečník
Ahoj
ano mohu potvrdit u mk2 opravdu vypdávají stěrače z čepů od pohonu ... běží li motorek je to slyšet
ano mohu potvrdit u mk2 opravdu vypdávají stěrače z čepů od pohonu ... běží li motorek je to slyšet
- SHANE54
- Znalec
- Kontaktovat uživatele:
ak mas MK1, tak ti asi odislo to rele pri motorceku. nove stoji asi 9 CZK a vymena 20min, mne na starom punte uplne zoxidovalo vinutie tej cievke vnutri. po vymene rele OK.
stilo-multiwagon-JTD-dynamic
spominame: Punto MK1 1.2 SX 3D, Punto MK2a 1.2 SX 5D
čaute, dnes som zažil dosť nepríjemnú situáciu, pri silnom daždi mi na 3 prúdovej dialnici 7km od najbližšieho odstavného parkoviska, prestali z ničoho nič fungovať stierače, dovtedy frčali úplne v pohode, cca 100km išli na najvyššiu frekvenciu stierania, kedže som nemal zo sebou náradie tak som nič nevyriešil, akorát teda čo som skontroloval poistky ( všetky v poriadku), naštastie o chvilu prestalo pršať tak som sa pomaly pobral dalej zmierený s tým že sa asi čosi prehrialo, no na spiatočnej ceste(naštastie už nepršalo, inak neviem čo by som robil), som náhodou skúsil či sa stierčie neumúdrili a oni zrazu fakt začali fungovať, mám teda otázku čo sa mohlo stať, alebo čo sa tam mohlo prehriať, že nastal taký výpadok? SHANE54 tu spomínal relé, može to byť aj môj prípad? má niekto nejaký nápad?
ex - Punto MK1 1,2 ELX 54kw/73k r.v.95
now - Grande Punto 1,9 MultiJet 116kw/160k r.v.07 -powered by Alfatuning.sk
now - Grande Punto 1,9 MultiJet 116kw/160k r.v.07 -powered by Alfatuning.sk