A spíš než na tom co a kde tam tankuješ, záleží na tom, jak dlouho to máš v nádrži...Stejně tak, jak dlouho je to v nádrži tý benzinky...
Moderátoři: peta.smolik, mad mike, Katy, Matto
já jsem teď někde na netu četl, jak se motorkářům ucpává palivovej systém (hlavně karburátory) a to někteří tankujou jen u Shellu, já tam tankuju taky...ale asi začnu jinde...u OMW nebo Benziny,jsou levnějšíMr.pilot píše:jj dvakrat sem to musel domu odtahnout
ja osobne jezdim docela casto takze benzin v nadrzi nezustava
filtr origos fiat a je to ten za cerpadlem
nadrz zamykam takze neni pravdepodobny ze by tam nekdo neco hodil
takuju vetsinou na dalnici a prevazne u shellu
jinak jsem to uz relativne vyresil takuju 100oktanovy benziny uz sem na to jednou jezdil ctvrt roku a bez problemu pak sem zacal zase s normalnim naturalem 95 a po mesici filtr v haji.beztak na poradnej benzin jede motor daleko lip.
l-cizek... ja tankujem tiez iba Shell..ale prestava sa mi to pacit.. dnes som bol v inom servise s tym cvrlikanim, chlapik sa previezol a hned sa pytal, ze kde tankujem... povedal, ze mam skusit inde... tak som tam bol supnut 20 litrov OMV Carrerra.. uvidime co to spravi ..l-cizek píše:já jsem teď někde na netu četl, jak se motorkářům ucpává palivovej systém (hlavně karburátory) a to někteří tankujou jen u Shellu, já tam tankuju taky...ale asi začnu jinde...u OMW nebo Benziny,jsou levnějšíMr.pilot píše:jj dvakrat sem to musel domu odtahnout
ja osobne jezdim docela casto takze benzin v nadrzi nezustava
filtr origos fiat a je to ten za cerpadlem
nadrz zamykam takze neni pravdepodobny ze by tam nekdo neco hodil
takuju vetsinou na dalnici a prevazne u shellu
jinak jsem to uz relativne vyresil takuju 100oktanovy benziny uz sem na to jednou jezdil ctvrt roku a bez problemu pak sem zacal zase s normalnim naturalem 95 a po mesici filtr v haji.beztak na poradnej benzin jede motor daleko lip.
Jo Carreru chci taky ted vyzkoušetStanno píše:l-cizek... ja tankujem tiez iba Shell..ale prestava sa mi to pacit.. dnes som bol v inom servise s tym cvrlikanim, chlapik sa previezol a hned sa pytal, ze kde tankujem... povedal, ze mam skusit inde... tak som tam bol supnut 20 litrov OMV Carrerra.. uvidime co to spravi ..
nebudu to surodenci???l-cizek píše:Jo Carreru chci taky ted vyzkoušetStanno píše:l-cizek... ja tankujem tiez iba Shell..ale prestava sa mi to pacit.. dnes som bol v inom servise s tym cvrlikanim, chlapik sa previezol a hned sa pytal, ze kde tankujem... povedal, ze mam skusit inde... tak som tam bol supnut 20 litrov OMV Carrerra.. uvidime co to spravi ..hele, my máme pořád stejný problémy co??
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | hyundaiclub.net | kia-club.net | suzuki-forum.cz |