MOJE PUNTO 1 - Ukažte ta svoje ;-) - bobas
Moderátoři: peta.smolik, mad mike, Katy, Matto
MOJE PUNTO 1 - Ukažte ta svoje ;-) - bobas
Ahoj vsichni, rad bych Vam ukazal sve"nove" auto, jedna se o Punto ve vybave SX s motorem 1.7 td 51 kw, rocnik 96, momentalne ma najeto 251800 km, v jeho vybave nechybi airbag,servo,el.okna a to je tak asi vse . jinak jsem z vozitkem nadmiru spokojen, oproti napriklad Felicii 50 kw je to o necem jinem,to auto jede... Auto mame v rodine od roku 2000 ,pri koupi melo najeto 78000km,jednalo se o dovoz z rakouska,auto melo vymlacene skla a svetla a urvany predni naraznik(udajne kvuli nejake pojistce,vandalstvi nebo tak neco),jinak bylo v perfektni stavu po 1.majiteli, pri dovozu do CR se auto ihned spravilo a jezdi v tomto temer shodnem stavu doted,krom vymeny obvyklych"spotrebnich veci" byl problem akorat se zhavenim a kontaktem u praveho svetla. Pred 2 lety si auto zazilo asi 1.nehodu, odnesl to kufr a byl vzadu promackly blatnik,nemenilo se nic, vse se vyklepalo a nastrikalo,nebyla to temer zadna rana.Jinak auto ma puvodni spojku,a vyfuk se menil pred 2 lety,takze puvodni tam byl uctihodnych 11 let...
- Přílohy
-
- Punto 1.7TD 036.jpg (154.68 KiB) Zobrazeno 11053 x
-
- punto 025.jpg (205.79 KiB) Zobrazeno 11052 x
-
- Punto 1.7TD 061.jpg (193.09 KiB) Zobrazeno 11051 x
Naposledy upravil(a) bobas dne 08 črc 2009, 23:30, celkem upraveno 2 x.
- Reklama
Re: MOJE PUNTO 1 - Ukažte ta svoje ;-) - bobas
TAdy jeste fotka motoru
- Přílohy
-
- Punto 1.7TD 082.jpg (203.17 KiB) Zobrazeno 11050 x
Nom auticko je dost zachovale a predpokladam ze sa tomu da kotlit ... uz len nejake upravy by sa tomu hodily ako napr. ta zelena tu moc nemusim..nejake slusne kola, pripadne viac. ale inak vyzera dobre.
http://www.youtube.com/watch?v=O-DQejf0 ... re=related" onclick="window.open(this.href);return false;
Zelena je desna,ale co s tim kola jsou v planu,dam asi 15 jinak jede to jak drak,jsem spokojen ...
Chlapi nemate zkusenosti se znackou RANAL,mam od nich neco jako body na podvozek....vydrzi,nevi nekdo?
Tak punta ma na konte 260tkm ,proverka diky zimni startum paradni i v - 22 nastartoval na poprvne jinak ma nove filtry a olej,plnou sintetiku...
tak jelikoz jsem vedel,ze mam podlahu rezavou tak jsem spolecne s kamarad vyrizl reave popripade derave (2diry) a nechalo se to zavarit,auto ma momentalne 263000 km,a jede dle me bez problemu,menil jsem olej 5w 40 ,dodelal stredovy panel,vystrikal dutiny,spodek a tak podobne... dale problehla akce vymena prevodovky,upadla vydlicka a dalo se radit 3,4,5 ,jinak puvodni lamela co ma 263 tkm,ktera je porad v aute ,ac to nevypada,a ma vytlacene ryhy,jeste je tam dost"kovu" na to aby se lozisko nevybralo kamsi tam,kde by nemelo
Jak se da upravit vykon na te me 1.7 aniz by se to nejak dotklo zivotnosti,a jelo to pocitove lepe nechci z toho 100 koni ale neco co by auto pomohlo lepe jet...
- Toti
- Znalec
- Kontaktovat uživatele:
Tato otázka mi už davno vrta v hlave najlepšie by bolo prehodiť turbo za nejake väčšie nech tlačí trocha viac lebo seriové dáva myslím že iba 0,6 alebo 0,7 dalej by sa mu zišiel intercooler a potom sa pohrať ešte s čerpadlom nech ma aj adekvátnu davku paliva, ja by som ešte vykodil kat lebo je tam podla mna zbytočne a aj egrko zaslepiť by bolo dobre.bobas píše:Jak se da upravit vykon na te me 1.7 aniz by se to nejak dotklo zivotnosti,a jelo to pocitove lepe nechci z toho 100 koni ale neco co by auto pomohlo lepe jet...
Train horn in car ? ...why not ! :D
momentálne Alfa 166 2,4JTD ...EGR off, KAT off
ex : špunt mk1 SX 1,7TD, alfa 156 2,4JTD, špunt mk2b 1,3JTD sporting, špunt mk1 ELX 1,7TD
momentálne Alfa 166 2,4JTD ...EGR off, KAT off
ex : špunt mk1 SX 1,7TD, alfa 156 2,4JTD, špunt mk2b 1,3JTD sporting, špunt mk1 ELX 1,7TD
Jako znam borce co mel v tipu ,o stejnem motoru turbo z cromy,myslim 1.9 nebo snad 2.5 a jelo mu to slusne,jde o to,jak by se s tim pobil motor.
-
- Fiaťák
- Kontaktovat uživatele:
Čauko Koukám 1,7TD tak to bych začal novéma vstřikama za lepší, turbo který jde třeba na dvě fáze od spoda a potom sepne druhou fázi, intercoller turba, ale taky záleží na životnosti auta aby jsi neujel 50 000 - 100 000km a padl motor to je potom ošklivá situace. CHIP na TD musíš si je předimenzovat na Diesel-forum se toho dočteš více
Fiat Punto 1,7TD prodáno
Fiat Stilo 1,9 JTD R.I.P
Peugeot 206 2,0 HDi můj mazel složenej
BMW E46 320d můj normální povoz :-) ve všední den :-)
Fiat Stilo 1,9 JTD R.I.P
Ja jsem laik,kde sehnat,nebo tak,vubec nevim ceny,potreboval bych orientacne zasvetit
-
- Fiaťák
- Kontaktovat uživatele:
Napsal jsem to blbě, Chip na TD nejde jediná nevýhoda naftového punta mk1 jinak orientačně se podívej na stránky power diesel a napiš jim ohledně vstřiků a turba oni ti rázem odpoví kolik a co a jak
Fiat Punto 1,7TD prodáno
Fiat Stilo 1,9 JTD R.I.P
Fiat Stilo 1,9 JTD R.I.P
Tak pritelkyne si udelala ridicak a koupilo se co jineho,nez punto takze ted uz mame doma dve je to klasicka 55S , vybava zadna,dodelany otackomer,radio,central s do,polepy,origa poklice a tak...najeto 127 tkm po prvni majitelce , rok vyroby 99...v lete se jeste zapracuje,ted jsem sehnal alu R14 jinak zelene ma na tachometro 270 tkm a orad slape,akorat me zlobi synchron na dvojce, to se ale taktez bude resit az na jare