Na moje prekvapenie to nerobi ani jedno cidlo.... 200e je v prd... A nakoniec sa s tym trapia v servise. Dnes mi volali a ide cistit cely palivovy system. Uvidim co to nakoniec bude.
hmm tak u nas nie je kvalitne palivo,proste co je v nemecku 95ka u nas to je 98ka benzin som pocul(tesco benzin je zo statnych starych zasob ...atd atd),inak nove dieseli su haklive na kvalitu paliva-nafty,u VW group sa vyskytuje tiez podobna chyba ako tvoja proste teply motor nestartuje(diesel),upravuje sa potom cez autodiagnostiku "startovacia davka paliva"cize viac paliva vstrekne..a auto nastartuje a funguje dalej .
FIAT PUNTO MK1 1.2 8V 54KW HSD ////ex
Skoda Octavia combi 1.9tdi ALH 66kw
mám bravu JTD a jezdí zcela bez problému i na naftu pochybné kvality,má to palivovej filtr a s drenážním šroubkem na vypouštění vody a usazenin,zkoušel jsi to? a když ti to chcípne je to jako od lektriky prostě bum a stojí nebo to chvíli kucká,škube a pak zdechne? páč palivo by ti motor nezdechlo hned to by kuckalo,to bude elektrika a u dýzla kterej běží pořád to vypadá fakt na nějakou hlášku od čidla...
STILO Multi Wagon 1.9 JTD Multijet 8V, Active, 60000km PUNTO II 1.2 16V, HLX