Fiat Punto MK1 nehadze iskru.
Moderátoři: peta.smolik, mad mike, Katy, Matto
Fiat Punto MK1 nehadze iskru.
ZDravim. Kupil som frajerke puntika 1.1 benzin a stale hneva. Sem tam nechce startovat, len tak toci a nechyta. Proste raz to ide a raz nie. Zobral som si ho na tyzden vozil som sa a ako nahle mi to zblblo, tak som vytiahol sviecku, kamosa som posadil do auta nech startuje a zistil som, ze ked toci, tak nehadze iskru. Co moze byt vo veci? Urcite mi kazdy napise ze indukcka... Ale obe naraz????? A tak isto, to raz ide a raz nie.. Vymenikl som uz aj spinacku, ale v tom to nebolo
- Reklama
Re: Fiat Punto MK1 nehadze iskru.
ja napisem daco ine
cidlo klukoveho hriadela 

FIAT PUNTO MK1 1.2 8V 54KW HSD ////ex
Skoda Octavia combi 1.9tdi ALH 66kw
Hmm pocul som uz aj ten nazor, jedine co mi nejde do hlavy, ze preco to niekedy ide a niekedy nie. Predsa cidlo dud je funkcne, alebo nie.. Alebo sa mylim?
- Vencapunto
- Všeználek
- Kontaktovat uživatele:
Někdy snímat může někdy ne,takže to neni že funguje nebo nefunguje.Třeba je jen špinavý
Futile Italian Attempt at Transportation
Very Weird
Very Weird
presne tak,moze byt spinave,alebo nesnima jednoducho za kvapku vody po dazdi na snimaci,mne sa sa to stalo asi 2 krat,ked som vosiel do riadnej mlaky vypol motor chcel nastartovat na 1 krat len tocilo a potom nastartovalo,inak da sa premerat odpor cidla presne hodnoty neviem ....fiaty su nachylne na cidla klukoveho hriadela.
FIAT PUNTO MK1 1.2 8V 54KW HSD ////ex
dik hosi, tak vyskusam to cidlo
Mimochodom uz to chciplo uplne a ten elektrikar co mi to robi si s tym nevie rady
Nejvyšší čas poslat ho míst, kam i císařpán chodí pěšky.
Snímač otáček má mít odpor kolem 700 - 900 ohmů.
Prošel a očistil bych všechny kostry.
Snímač otáček má mít odpor kolem 700 - 900 ohmů.
Prošel a očistil bych všechny kostry.
Punto 55S Mk I