Pozor na servis Regioauto v Hradci Králové
Moderátoři: peta.smolik, mad mike, Katy, Matto
Pozor na servis Regioauto v Hradci Králové
Omlouvám se bude to delší, ale prostě to musím zveřejnit. Mám v květnu koupené Punto Classic. 15. července do nás zezadu naboural idiot v Octavii a hodil nás na auto před námi. Hned po víkendu 17.7. jsem vzal auto a jel k autorizovanému dealerovi a servisu v HK Regioauto. Ujal se mě pan Hošek. Vypadalo to na výměnu zadního nárazníku, nastříkání předního a vyrovnání malé promáčkliny na 5. dveřích. Auto mělo být hotové 28.7. s tím, že se mi telefonicky ozve. Nikdo se neozýval tak tam 27.7 volám a on, že se to protáhne a že to bude 2.8. Opět se nikdo neozýval. Volám tam a on, že je to horší než to vypadalo, měnila se příčka před chladičem, celé zadní čelo a natahoval kufr. Ale že už je to na lakovně a v pátek to bude. Mezitím jsem tam taky už dvakrát byl, protože jsem si bral poškozené SPZ a jel je vyměnit. V pátek volám, Hošek měl dovolenou, ujal se mě pan Brzek. Hrozně se omlouval, ale že to auto bude ve středu 9.8. protože ho ještě musí dát na lakovnu. 8.8. volám jestli to bude, on že ne, že to musí zaschnout a že tedy ve čtvrtek 10.8. Tak jim ve středu znova volám, jestli to zítra bude, jo v deset ráno. Přijedeme tam a on, že to není ať přijedeme odpo. Odpoledne auto skutečně bylo, ale se špatně nasazeným předním nárazníkem. Protože jsem v pátek odjížděl na dovolenou na Slovensko tak jsme se dohodli, že to necháme být a vyřešíme to až po příjezdu. Včera jsem tam auto odvezl, ať dají správně nárazník, přišroubují pořádně zámek kufru, který na místo dvou šroubů přidělali jen jedním, ten se povolil a mě nešel zavírat kufr a taky že mi trošku rezonuje jeden plast v interiéru. Hošek si to všechno napsal a odpo že to bude. Odpoledne se mi pan Brzek chlubí s nasazeným nárazníkem, ale o zámku a plastu nic neveděl. Tak mi na počkání přitáhli ten zámek a s plastem, že mám přijet jindy. Na to už opravdu ale nemám nervy. P.S. 20 června jsme tam byli kvůli drnčícímu obložení předního sloupku. Prý se nám do dvou týdnů ozvou a vymění to. Po několika urgováních to bylo vyměněno minulý týden.....Takže pozor na ně
- Reklama