Zdravim ludia.
Mam dost velky problem mal som havarku nedal mi prednost taxikar zrusena predna cast auta konkretne fiat punto 1,1 rv 96.Podla mechanika motor nedotknuty.Prejdem k podstate veci:Auto opravena karoseria pri oprave bol vybrany motor auticko dostalo novy lak dal sa spet motor a auto nie a nie nastartovat benzin normalne dochadza,starter toci no nie a nie naskocit svieska nadava iskru - zistilo sa ze pri nehode bola nohou rozbita spinaca skrinka kupila sa druha.Merali sa vsetky kable elektrina dochadza do riadiacej no od nej dalej nie..Imobilizer mechanik myslel ze to je jeho vinou tak ho vraj dal nejak odpojit aj na riadiacej ho vraj obisli auto nestartuje kupila sa druha riadiaca jednotka a stale ten isty problem...na pocitac mi to nevedeli napojit.prosim poradte..
Auto po havarke nechce nastartovat
Moderátoři: peta.smolik, mad mike, Katy, Matto
- Reklama
Re: Auto po havarke nechce nastartovat
Pochopil-li jsem spavne tak svicky nehazou jiskru?
Pokud fakt nehazou tak kouknete jestli jste pripojili snimac otacek na klice. Sice by bylo zajimave ze by si toho v servisu nevsimli ale stat se to muze. Jinak v tomto pripade by ale nemel vstrik davat ani benzin coz ty pises ze jo. Ale za pokus nic nedas. Mel by byt na strane rozvodu pokud si to dobre vybavuji.
Pokud fakt nehazou tak kouknete jestli jste pripojili snimac otacek na klice. Sice by bylo zajimave ze by si toho v servisu nevsimli ale stat se to muze. Jinak v tomto pripade by ale nemel vstrik davat ani benzin coz ty pises ze jo. Ale za pokus nic nedas. Mel by byt na strane rozvodu pokud si to dobre vybavuji.
Radek
Zmáčkli jste po bouračce bezpečnostní spínač vlevo vedle sedadla řidiče?
Punto 55S Mk I
- Vencapunto
- Všeználek
- Kontaktovat uživatele:
Bezpečnostní vypínač by neměl mít s jiskrou nic společnýho,odstavuje jen čerpadlo
Futile Italian Attempt at Transportation
Very Weird
Very Weird