MOJE PUNTO 2HGT - ukažte ta svoje;) - Mafi

Každý má zde možnost si založt solo diskuzi o svém Puntu

Moderátoři: peta.smolik, mad mike, Katy, Matto

Odpovědět
mafi
Všeználek
Kontaktovat uživatele:

Re: MOJE PUNTO 2HGT - ukažte ta svoje;) - Mafi

Příspěvek od mafi »

TV-Punto píše:Tak to by bola skvela cena kedze taka folia na kapotu vyjde tak 5tis sk :)
dobre pridaj ,min.10tis aj z robotu a to je iba folia,myslim tu kvalitnu foliu ,nie taku lacnu supu za 3litre co maju sade na pumpe 8)
Reklama

Katy
Všeználek

Příspěvek od Katy »

karbon.kapota - uz se tesim.
aktualni "uprava" podnaraznika - dodelala bych jeste letos (opravila) ;)
my car, my life !
www.puntotuning.eu
www.girlstuning.cz
mafi
Všeználek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mafi »

podnaraznik ostane taky ako je ,viac sa mi to takto lubi punto mk2 neni gulate vajicko ako punto mk1 ma aj hranate tvary a takto ten podnaraznik pekne kopiruje otvor pred chladic a zachovava pekne oblohranate tvary auta ,auto je spredu zaujimavejsie a agresivnejsie ,akurat ich iba trochu poopravim- krajsie zahladim tie vnurne rezy a implantujem do nich cocky z hmloviek co mi ostali po starych svetlach ..........na fotkach to mozno pre vas vyzera hrozne takto ten podnaraznik ,ale stretol som sa z viacerimi ,ktory nevideli aky bol predtym a povedali ze je to super,a dolezite je si myslim aby sa uprava auta pacila hlavne majitelovi auta ,nie okoliu .........okolie nech si rozprava co chce ,ved kolko ludi tolko chuti ,kazdemu sedi nieco ine
Katy
Všeználek

Příspěvek od Katy »

jo vsak ok,.
no a nebudes tam davat nejaky ten "intercooler" jak maj GTčkaři ? - ten co čumí do nárazniku dole ? to by byl nááárez.
my car, my life !
www.puntotuning.eu
www.girlstuning.cz
mafi
Všeználek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mafi »

chcel som ,mam aj adresu kde predavaju cely turbo kit na punto aj turbom T3 od garrett,ale to by som musil najprv vymenit motor ,za 2.0 16VT z fiat coupe ,zatial sa nenasiel nikto kto by mi to bol schopny prehodit ,unas na SVK ,lebo copecka sa daju teraz zohnat doslova za babku . Tak zatim stymto napadom stojim a venujem sa inym veciam na aute,mozno cez zimu ak bude viac casu na prerabky tak nieco zbucham ,momentalne ani nemam cas ,sak ked mam volno som stale pri vode ,sak je leto :wink: 8)
Katy
Všeználek

Příspěvek od Katy »

a to nemuzes dat do svyho motoru ?
my car, my life !
www.puntotuning.eu
www.girlstuning.cz
mafi
Všeználek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mafi »

keby som som to daval do mojho motoru ,tak ten by dlho nevydrzal kedze neni od vyroby stavany na preplnovanie turbom ,tam by sa museli vsetky vnutornosti pomenit za kvalitnejsie a tie veci stoja strasne vela a na slovensku su tieto diely malo dostupne alebo nedostupne ,vsetko by som musel obiednavat origo z italie a to by vyslo strasne draho,to este nepocitam celkovu montaz ,vyladenie motora a ECU a este aj vyfukove zvody na turbo robit na mieru -je toho hodne ,vela casu a vela penez ...........jednoduchsie a lacnejsie je prehodit vsetko z f.coupe ,kde to uz vsetko je . :wink:
Katy
Všeználek

Příspěvek od Katy »

chapu ;) tak doufam, ze ti to nekdy vyjde, to by byl naaaastrel.
my car, my life !
www.puntotuning.eu
www.girlstuning.cz
mafi
Všeználek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mafi »

to ano HGT turbo ,hm to je sen viarych ,az potom by to nabral ten oznacovany napis HGT Hybrid Grand Turismo,to by bol uz riadny Hybridak- dvojliter turbo ........ale mam taky pocit ze tato predstava ostane iba mojim nesplnenym snom ,pretoze sa chystam kupit daky dom alebo byt a to uz je iny tuning ,vsetko poprerabat podla svojich predstav a zamozrejme aj dost financne nakladna situacia ,takze musim sa uspokojit s tym co mam :roll: :roll:a tesit sa zmalickosti 8)
Katy
Všeználek

Příspěvek od Katy »

ajaj:(
my car, my life !
www.puntotuning.eu
www.girlstuning.cz
HIISS
Všeználek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od HIISS »

Mafi
Ale viem si predstavit ze ak budes mat nejaky napr: dom na styl prizemia,ziadne poschodia,,..pekna travicka..poriadok kolo domu..vedla toho garaz..a pred nou..tvoje Punto..vytunene..tak ver tomu ze to bude pekne vyzerat ak sa nato pozries z pred brany :D :)
F.Punto MK1 , 1.2 SX 60 43Kw
Obrázek
My Topic
Facebook >> Erik Palenčár
Vesto
Znalec
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vesto »

2Mafi: Na jedno anglickom punto fore urobili zastavbu motora z GTcka do takeho dvojkoveho punta ako mas ty celkom haluz... a myslim ze by to nebolo ani tak nakladne kedze GT na ND sa da zohnat za par supov :wink:
Punto GT3 150 PS, 245 NM @ 1.0 Bar - Euro styled
1.4 Till the turbo kicks in 8-)
Obrázek
mafi
Všeználek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mafi »

HIISS píše:Mafi
Ale viem si predstavit ze ak budes mat nejaky napr: dom na styl prizemia,ziadne poschodia,,..pekna travicka..poriadok kolo domu..vedla toho garaz..a pred nou..tvoje Punto..vytunene..tak ver tomu ze to bude pekne vyzerat ak sa nato pozries z pred brany :D :)
to uvidime ,vyber domov je veliky ,ale bez garaze dom nekupujem 8)
mafi
Všeználek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mafi »

Vesto píše:2Mafi: Na jedno anglickom punto fore urobili zastavbu motora z GTcka do takeho dvojkoveho punta ako mas ty celkom haluz... a myslim ze by to nebolo ani tak nakladne kedze GT na ND sa da zohnat za par supov :wink:
diky ,ale ja radsej atmosfericky moturek ,je stym menej starosti :wink: ale ako predstava to neni zla,odfukovat si z dvojkoveho punta,to je haluz,ale zase neviem si predstavit tu spotrebu sak teraz ked sa blaznim tak nestiham tankovat ,nekedy vyjazdim plnu nadrz za den ,len tak pri nahanackach 8)
Intous
Znalec
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Intous »

mafi píše:
HIISS píše:Mafi
to uvidime ,vyber domov je veliky ,ale bez garaze dom nekupujem 8)
tak tak...len s garazu a velku...aby som si tam za rok mohol skovat motorku :P
Obrázek Obrázek Obrázek
Fiat Grande Punto 1,2 8V, r.v 2008 a Fiat Punto 1,4 GT, r.v. 1998
Odpovědět

Zpět na „Punto - naše Punta“