TRASENIE VOLANTU NAD 100KM/HOD
Moderátoři: intel_sk, peta.smolik, mad mike, Katy, Matto
- Plecháč Tony
- Zkušenej Fiaťák
Re: TRASENIE VOLANTU NAD 100KM/HOD
Stabilizátor by vibrace při vyšších rychlostech nezpůsoboval. Jediný co můžou dělat vybouchaný uložení stabilizátoru je horší stabilizace a klepání při přejezdu nerovností. Ale Punta na tohle netrpí...
- Reklama
-
- Všeználek
- Kontaktovat uživatele:
ale trpi,hlavne ked mas sportovy podvozok ,tak sa ti silentbloky na stabilizatore skor vybuchaju,vysledkom je tazko nastavitelna geometria a trasenie volantu vo vecsich rychlostiach ,pretoze auto nedrzi dobre stabilitu pri vecsej akceleracii
-
- Zkušenej Fiaťák
- Kontaktovat uživatele:
Ono také není vyvážení kol jako vyvážení.Třásly se mi kola,nechal jsem je vyvážit a řekli mi, teď když se vám budou ještě třást, tak vada je někde jinde.A třásly.Tak jsem je nechal vyvážit jinde a bylo po třesení.
Punto II-SX,8V,3 dv.r.v.2000
-
- Všeználek
- Kontaktovat uživatele:
moze byt aj tym jak ty pises ,ze koleso je zle vyvazene a vibruje ,pri vecsej odstredivej sile
Řešil sem stejný problem než dopadl tak že my vyletěl kulový čep a kolo se my šprajclo o blatník a k tomu vyletěl tripoidní kloub s převodovky řazení.Tak teď musím vyměnit celé rameno a navíc čepy řízení a nové manžety tam nastrkat.Tak skontroluj kulový čep na rameni
- Přílohy
-
- DSC00316.JPG (168.72 KiB) Zobrazeno 2710 x
A tak to vypadalo
- Přílohy
-
- DSC00314.JPG (251.18 KiB) Zobrazeno 2698 x
tiez by som to videl na volu niekde v čape na zdvihak prekontrolovat capy a ked to nepomoze ist niekam inam vyvazit presnejsiou vyvazovačkou popripade prehodit predne za zadne či nahodou niesu pneu v prdely
mne to robili silentbloky na stabilizarore