Matne flaky na metalize
Moderátoři: intel_sk, peta.smolik, mad mike, Katy, Matto, zokot
Matne flaky na metalize
Uz to tu niekde bolo, ale nie celkom moj pripad. Poradte, prosim, cim odstranit flaky (asi 5x5 cm) na metalizovom laku, ktore vyzeraju, ako keby to niekto obrusil jemnym smirkom a je to tam matne, lestenka to trochu zmierni, ale o niekolko dni je to znova vidno. Auto som uz s tymito flakmi nedavno kupil. Dakujem za ochotu odpovedat.
Punto MK1 60SX 1,2 43kW 3dv. r.1996
- Reklama
-
- Zkušenej Fiaťák
- Kontaktovat uživatele:
Re: Matne flaky na metalize
no niesom lakoš ale stýmto sa moc neporobi .. skus to zaleštiť - tempopasta ... ale to si už skušal a je to vidieť po čase zas takže bud necháš cely diel streknuť alebo to budeš leštiť alebo to ignoruj
Fiat Punto 1.2 8v 44kw ELX rv. 2002
Fiat Punto 1.8 16v 96kw HGT rv. 2001
Chevrolet CRUZE LS+ rv. 2010
Skoda Octavia L&K 1.9 TDI 81kw
Fiat Punto 1.8 16v 96kw HGT rv. 2001
Chevrolet CRUZE LS+ rv. 2010
Skoda Octavia L&K 1.9 TDI 81kw
Může to být taky špatný bezbarvý lak.Metalíza se přestříkává ještě průhledným lakem.fero1943 píše:Uz to tu niekde bolo, ale nie celkom moj pripad. Poradte, prosim, cim odstranit flaky (asi 5x5 cm) na metalizovom laku, ktore vyzeraju, ako keby to niekto obrusil jemnym smirkom a je to tam matne, lestenka to trochu zmierni, ale o niekolko dni je to znova vidno. Auto som uz s tymito flakmi nedavno kupil. Dakujem za ochotu odpovedat.
Rossi
Fiat Punto 1.6Mk1 90 ELX resuscitován
AUDI A6 3.0 Quatro 2002
Fiat Punto 1.6Mk1 90 ELX resuscitován
AUDI A6 3.0 Quatro 2002
Ak su tie flaky ako keby poskriabane jemnym smirkom a zrejme je tam odstraneny vrchny bezbarvy lak, mozno celu plochu, napr. dvere prestreknut bezbarvym lakom na metalizu? Co to urobi?
len tolko ze metaliza sa da lahko pokazit...neexperimentoval by som s 5x5cm istotne,ak len komplet cely diel...ale zas trafit sa do odtiena presne do rozlozenia farby...mozna by sa podarilo a mozna nie....prestreknut sa da bezfarebnym lakom ...ale zalestit by sa mozna dalo ak to je na povrchu ako vravis "poskriabane" a ak sa vrati po case tie skrabance tak to nebolo vobec dobre zalestene ...a ak to je priamo vo farbe poskriabane tak nepomoze zalestenie,len prestrek metalizou+priesvitnym (bezfarebnym)lakom.
FIAT PUNTO MK1 1.2 8V 54KW HSD ////ex
Skoda Octavia combi 1.9tdi ALH 66kw
Skoda Octavia combi 1.9tdi ALH 66kw
Dakujem za odpoved, i ked som si moc nepomohol.