TYP - Centrální zamykání, Alarm, Dálkové ovlád. .....
Moderátoři: peta.smolik, mad mike, Katy, Matto
- Reklama
Ja to potrebujem veľmi súrne /teraz / lebo v pondelok cestujem do zahraničia a do tej doby by som to chcel stihnúť . Nevedel by si to v krátkosti opísať na ktoré kontakty a ako si pripojil ten alarm ?lacin píše:.. ale doma u schematek budu asi az v pondeli a to jeste kdovi, jestli...
a ak by si mal icq......
Vďaka
Vďaka za schému, ale u mňa to bude trošku inak zapojené, v tom relátku je asi aj prijímač diaľkového ovládania lebo trčí z neho kúsok drátu...zrejme anténa.....ešte skúsim zistiť priebeh napätia na svorke č.1 pri zasunutom relátku..ja som to totiž skúšal v len v byte s akumulátorom a len svorky vedúce k servomotorom.lacin píše:...No a pak zbyva jenom merit a zjistovat, co kterej kontakt je...
Ešte raz ale ďakujem za námahu.
ALarm cs 584
Koupil jsem si autoalarm CS584, je to docela obycejny alarm za 900,-. Chystam se ho v pristim tydnu namontovat do sveho punta r.v 98. Mate nekdo s timto alarmem zkusenosti, popr. rady pri montovani?
DIk
DIk
Re: ALarm cs 584
No... rada pri montáži:Fojta píše:Koupil jsem si autoalarm CS584, je to docela obycejny alarm za 900,-. Chystam se ho v pristim tydnu namontovat do sveho punta r.v 98. Mate nekdo s timto alarmem zkusenosti, popr. rady pri montovani?
DIk
Kľud... Opatrne s plastami, majú tendenciu praskať...
Myslim, ze to bylo vice nez vystizne... Kazdopadne navody sou pomerne srozumitelny a neni to nic, co by nekdo nezvladl...5-ko píše:No... rada pri montáži:Fojta píše:Koupil jsem si autoalarm CS584, je to docela obycejny alarm za 900,-. Chystam se ho v pristim tydnu namontovat do sveho punta r.v 98. Mate nekdo s timto alarmem zkusenosti, popr. rady pri montovani?
DIk
Hustokrutost
Diky za odpoved. Presto bych vas chtel poprosit o radu. Mam problem ze zapojenim (u tohoto alarmu) na central a pripojeni mezi zapalovanim a starterem pres rele. Resp nevim kde to mam v puntu hledat..lacin píše:Myslim, ze to bylo vice nez vystizne... Kazdopadne navody sou pomerne srozumitelny a neni to nic, co by nekdo nezvladl...5-ko píše:No... rada pri montáži:Fojta píše:Koupil jsem si autoalarm CS584, je to docela obycejny alarm za 900,-. Chystam se ho v pristim tydnu namontovat do sveho punta r.v 98. Mate nekdo s timto alarmem zkusenosti, popr. rady pri montovani?
DIk
Diky
Dojezd oken
Mám Punto MkI r.v. 97, chtěl bych si koupit k centrálu dálkový ovládání, dodělat odskok kufru a taky dovírání oken při zamčení. Nemáte někdo zkušenost s něčím podobným? Nemáte někdo schéma zapojení ovládání oken? Mám ve schématu řídící jednotku s 11 vývody, tu já v autě nemám. Díky.
- lucass81
- Zkušenej Fiaťák
- Kontaktovat uživatele:
tiez som si kupil tento alarm, vedel by niekto blizsie popisat instalaciu na Punto Mk2a, pripadne aj nejake schemy a tak? Diky moc.Fojta píše:Koupil jsem si autoalarm CS584, je to docela obycejny alarm za 900,-. Chystam se ho v pristim tydnu namontovat do sveho punta r.v 98. Mate nekdo s timto alarmem zkusenosti, popr. rady pri montovani?
DIk
Punto II. ELX, 1,2l 8V, 12/99
- lucass81
- Zkušenej Fiaťák
- Kontaktovat uživatele:
tak som ho uz dneska konecne s braskom namontoval. Nembolo to az take stasne
Punto II. ELX, 1,2l 8V, 12/99
Zkus CS584 - jednoduchý dálkáč s alarmem a možností odskoku.
Punto 55S, 97, 3 dv.
http://www.puntotuning.eu/fans/069-milsn/
http://www.puntotuning.eu/fans/069-milsn/