Demontáž skla zpětného zrcátka
Moderátoři: intel_sk, peta.smolik, mad mike, Katy, Matto, zokot
Demontáž skla zpětného zrcátka
Ahoj, zachytil jsem zrcátkem o futro v garáži a zrcátko se mi zvrátilo na druhou stranu a něco v něm zřejmě křuplo. Chtěl bych sundat sklo zrcátka, abych se podíval, zda je tam něco prasklého nebo jen vyskočeného - nejde mi nastavovat do 2 směrů - je to mechanické nastavování. Je nějaký trik na sundání skla - bojím se, ze mi praskne. Díky !!!
- Reklama
Re: Demontáž skla zpětného zrcátka
tohle jsem dělal jen u favorita, tak nevím, jestli ti to pomůže, ale zkusím to - na skle zrcátka je zespoda přilepen kus umělé hmoty s výstupky, které mají nakonci takovou menší kouli.. ty pak zapadnou do samotného držáku.. podle mě stačí troška síly a ty koule vytáhneš s toho samotného spodku..
ruku ale do ohně za to nedám, jak jsem řekl, bylo to u jiného auta a je to už hrozně dlouho..
ruku ale do ohně za to nedám, jak jsem řekl, bylo to u jiného auta a je to už hrozně dlouho..
Můj milášššek:Fiat Punto II. 1,2 8V 2001
Re: Demontáž skla zpětného zrcátka
Na zadnej strane zrkadla je drziak, ktory je zacvaknuty v mechanizme na nastavovanie, to zrkadlo vyberies rovnomernym vytiahnutim ale je to akcia 50/50, takze opatrne, ja som uz tak jedno rozbil
FIAT PUNTO MK2b 1.2 44kW r.07
FIAT MULTIPLA 1.6 76kW r.99
BMW 525TDS A/T TOURING 2,5 V6 105kW r.98