presne taq ,spotreba sa da spravit aj nizsia ,a to ze je to pre niekoho "pohadka" to je jeho nazor ,nikto mu ho neberie ,sak je to tu diskusia ,treba viac nazorov otom , ale pokial by som ja neurobil na svojom hgt nizku spotrebu tiez by som neveril ze je to mozne .
punto HGT dobre taha aj na zaradenej 5tke v meste pri 50siatke a na 1.2punte to neni mozne ,tam treba podradit lebo auto skape ,tak isto som robil experiment na jednom kopci TTmirko mi jue svedkom sedel vedla mna , na punte hgt som mal zaradenu 5tku a rychlost 60Km/h a vysiel som ten kopec bez toho aby som musel podradit ze by mi auto zadusilo ,nic nebolo poznat ,auto islo pekne bez zadrhavania a dusenia ...........no a na inych autach som musel podradit az do trojky aby som ten kopec vysiel ..........takze ja ked idem na HGTcku na nejaku dlhsiu trasu ta v obci nepodradujem,pokial nemusim zastavit ,nehavam tam5tku zaradenu ,otacky su tesne pred 2000rpm a mimo obce 80-90km/h a potm mi vynde spotreba tych 5.5-6.5 L aj na HGT...........ale to je extrem,tak malokedy jazdim