MOJE PUNTO 1 - Ukažte ta svoje ;-) - Ondraus
Moderátoři: peta.smolik, mad mike, Katy, Matto
Re: MOJE PUNTO 1 - Ukažte ta svoje ;-) - Ondraus
Asi se přiklonim k tomu dát to do kupy a pokusit se prodat dokuď se to dá. Jen co myslíte? Je lepší dávat to přes bazar? Nevim jak se tam tváří na upravený auta. A nebo se to pokusit inzerovat sám... Koukal jsem na netu jak se pohybujou punta (55s, r.v. 1997) a začínají tak okolo 20.000 a jdou výš. A co jsem koukal tak ceny moc nereflektujou najetý km, atd.
- Reklama
-
- Fiaťák
- Kontaktovat uživatele:
Určitě bych to prvni zkusil přes inzerát... hoď to třeba na cars nebo něco podobného a klidně tam dej radši nějakou přemrštěnou cenu, protože nikdy nevíš kdo na to mrkne a pokud to bude fanda to punta nebo nějakej ňouma a uvidí, že tam máš tuning, kterej se mu líbí a určitě něco stál, tak se určitě ozve i když bude cena větší...
Punto_S55 MKI r.v.96/Shell V-Power
http://stanly001.rajce.idnes.cz/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://stanly001.rajce.idnes.cz/" onclick="window.open(this.href);return false;
Takže vyřešeno. Pustím se do opravy a pak jde auto na prodej. A nebo, že by někdo odsuď, nebo z vašich známejch si ho vzal bez motoru s tím, že si do toho kopne 1.2. nebo něco silnějšího... Tak kdyby byl zájem!
Tak jsem auto hodil zatim jen na sauto, dám ho ještě na nějaký bazary zdarma. Jen se chci zeptat nevíte někdo o nějakým dobrým místě, kde auto ještě nabídnout k prodeji? Kromě Tipcars, který se mi zdá dost drahý. A ještě jeden dotaz. Co si myslíte o ceně podle inzerátu? Dost jsem se v těch cenách strácel, protože se mi zdály, že vůbec nereflektujou stav auta. Jakou cenu byste navrhli vy? Díky moc...
http://www.sauto.cz/detail-vozu/osobni/ ... to/7247561" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.sauto.cz/detail-vozu/osobni/ ... to/7247561" onclick="window.open(this.href);return false;
A nechces prodat ty budiky zvlast? Vypadaji fakt pekne. Cena je podle me dobra, uvidis jestli se nekdo najde.
-
- Znalec
- Kontaktovat uživatele:
můj názor je dát auto do původního stavu a všechny doplnky prodat, kdyt za svetla by kápla dvojka navíc, nehledě o těch budíkách
2007 - 2011 Punto mk1 40kw
2011 - 2013 Punto mk2 HGT 96kw
2013 - 201x Punto Evo Abarth 125kw
2011 - 2013 Punto mk2 HGT 96kw
2013 - 201x Punto Evo Abarth 125kw
Ačkoliv nerad tak musím souhlasit s Narayenem...kdybych prodával auto tak v tvým případě nechám asi kola,ale sundám nárazníky a prahy,světla a vyměním přístrojovku,prostě všechno vrátit co jde do originálu..a pak podle mě budes mít i větší šanci to prodat,protože pokud to od tebe bude kupovat TŘEBA nějaká mamina na nákupy tak určite se spis prikloní k autu v normálu než takhle poladěný....a ty na tom dle mýho vyděláš nějakou tu kačku navíc...Pokud bys chtěl tak mám doma komplet přední světla H4 i s bílýma blikačema..
*´¨ )
¸.•´¸.•´¨) ¸.•*¨)
(¸.•´ (¸.•´ (¸.•*´¯`*•->Punto
►Fiat Punto MK1 1.2 8V 60SX Cult 1999 - Forsaken's ◄
►Fiat Grande Punto 1,2 8V Dynamic 2007 - Forsaken's ◄
¸.•´¸.•´¨) ¸.•*¨)
(¸.•´ (¸.•´ (¸.•*´¯`*•->Punto
►Fiat Punto MK1 1.2 8V 60SX Cult 1999 - Forsaken's ◄
►Fiat Grande Punto 1,2 8V Dynamic 2007 - Forsaken's ◄
Takže punto prodáno. No, loučim se s vámi. I když v poslední době jsem tu stejně moc nepobyl, ale dozvěděl jsem se tu hafo věcí. Tak fiatům zdar!!!
oj, a kampak šlo ? tak at se dari s novym autickem lepe !
my car, my life !
www.puntotuning.eu
www.girlstuning.cz
www.puntotuning.eu
www.girlstuning.cz
Bude jezdit v Karlových Varech s nějakou paní. Tak ji snad poslouží...