Prave som si dal vymenit prave predne svetlo (Valeo) v servise a zistil som, ze ked zapnem hmlovky a prepnem na reflektory, tak mi zhasnu stretavacie a hmlovky ostanu svietit ?!
Nemali by hmlovky zhasnut a stretavacie zostat rozsvietene?
Kdyby mel nekdo zajem tak tu mam rozebrany svetla original Valeo na Punto mkII. Sou stary asi 3 mesice, nebyly na aute. Cena novejch kolem 9000 Kc (ACI, AutoKelly, Elit).
Mlhovky mam taky, vsectne konektoru pro pripojeni napajeni ale neni zadni dekr svetel. Tzn. by se musela do deklu bez mlhovek udelat dira pro upevneni konektoru a pak zasilikonovat.
Jinak dalsi elektronika je rele, kabelaz a pak na strednim panelu v aute novy misto pro tlacitko prednich mlhovek.
Nevíte někdo proč mi začnou svítít potkávačky poté co vypnu motor a zmáčknu blikačku. Je to svícení na cestu k domu? Vypne se to samo? A za jak dlouho? THNX
fanab píše:Nevíte někdo proč mi začnou svítít potkávačky poté co vypnu motor a zmáčknu blikačku. Je to svícení na cestu k domu? Vypne se to samo? A za jak dlouho? THNX
fanab píše:Nevíte někdo proč mi začnou svítít potkávačky poté co vypnu motor a zmáčknu blikačku. Je to svícení na cestu k domu? Vypne se to samo? A za jak dlouho? THNX
Jestli máš Punto II. tak tam tohle funguje, jmenuje se to "svícení na cestu domu".
V případě, že blikačka = páka pro přepínání světel je to v pořádku.
Tohle jsem zkopíroval z testů Fiata Punto II.
Fiat vybavil světla vozu funkcí "Follow me home", kdy už název napovídá o jakou funkci se jedná. Světla zůstávají svítit ještě několik minut po vypnutí motoru a tento čas je možno využít např. k otevření garážových vrat. Po uplynutí intervalu (max. 5 minut) se světla sama vypnou.
Pedro, ked vypnes motor a posunies packu svetiel k sebe, tak svietia svetla este 2 minuty... ak potiahnes viackrat, mali by svietit dlhsie, najviac ale 5 minut. Ak packu drzis dlhsie potiahnutu k sebe, svietenie sa vypne...