Druh plastu
Moderátoři: intel_sk, peta.smolik, mad mike, Katy, Matto, zokot
- Vencapunto
- Všeználek
- Kontaktovat uživatele:
Re: Druh plastu
Kurva lidi,vy neumíte číst,já se ptám na druh plastu,ne čim to lepit.
Futile Italian Attempt at Transportation
Very Weird
Very Weird
- Reklama
Se nerozčiluj
- Vencapunto
- Všeználek
- Kontaktovat uživatele:
Tak sem byl donucenej ten náraznik sundat a výsledek je tady
Very Weird
Very Weird
PP-B nebo PP typ 2
Jedná se o blokový kopolymer obsahující malé procento alfaolefinů. Vykazuje houževnatost v oblasti nízkých teplot až do -20 °C. Není vhodný pro použití při vyšších teplotách. Je to tedy kopolymer polypropylenu http://www.azom.com/details.asp?ArticleID=831" onclick="window.open(this.href);return false;Applications
Car bumpers, spoilers
Jedná se o blokový kopolymer obsahující malé procento alfaolefinů. Vykazuje houževnatost v oblasti nízkých teplot až do -20 °C. Není vhodný pro použití při vyšších teplotách. Je to tedy kopolymer polypropylenu http://www.azom.com/details.asp?ArticleID=831" onclick="window.open(this.href);return false;Applications
Car bumpers, spoilers
Odpovím Ti v podobném duchu jako Ty. Příště si vyser voko!Vencapunto píše:Kurva lidi,vy neumíte číst,já se ptám na druh plastu,ne čim to lepit.
Na co by si se asi na to ptal, určitě ne aby ses rozhodoval nad tím, jaký tam dát nástřik
F/I/A/T MAREA WEEKEND 1.6 16V ELX 7/1998 76kW
F/I/A/T PUNTO 1.2 8V ELX 11/1999 44kW (MK2)
F/I/A/T PUNTO 1.2 8V ELX 11/1999 44kW (MK2)
To chce klid
- Vencapunto
- Všeználek
- Kontaktovat uživatele:
A pak kdo se tu rozčiluje .Jinak fakt sem nepotřeboval vědět čim to lepit,ale už to neřešim.Bohužel nikdo nevěděl tak sem si to zjistil sám.Graun píše:Odpovím Ti v podobném duchu jako Ty. Příště si vyser voko!Vencapunto píše:Kurva lidi,vy neumíte číst,já se ptám na druh plastu,ne čim to lepit.
Na co by si se asi na to ptal, určitě ne aby ses rozhodoval nad tím, jaký tam dát nástřik
Very Weird
Very Weird