cau za 1200sk aj s cipom ti ho spravili a kde presnejsie?lebo aj ja potrebujem nahradny kluc som s VK je to dost daleko ale uz blizsie ako TT je NR...mino píše:ahojte pani, ja som sa bol v NR pytat na kluc na MK1, povedali, ze asi 35OO SK, siel som do klucovky, spravili mi ho na pockanie za 1200SK, len mam problem, ze mam aj dva dialkove ovladace na central s ktorym vypinam aj alarm, tie su uz dost opotrebovane, tak som ich chcel vymenit a vo fiate mi povedali, ze to musim vymenit cely alarm, vraj take dialkove nemaju, podla mna je to haluz, skusim sa informovat este niekde inde....
Náhradný klúč
Moderátoři: peta.smolik, mad mike, Katy, Matto
Re: kluc
- Reklama
- PsekTekk
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
Re: Náhradný klúč
Nevim kde jste vzali ty ceny ale pokud pominu prvni pokus v hypermarketu kde me udelal pouhym mechanickym strojem kopii ktera neumela otevrit nadrz ci dvere u spolujezdce tak chlapik u Usti nad Labem me s pomoci pocitace spojenym se strojem na kopie klicu udelal plnohodnotny klic za 1000kc
Fiat punto 1.9 JTD r.v. 2OOO
no ty ceny jsou za klíč s imobilizérem a dálkovým ovládáním, bez dálkáče je to levnější. u nás v olmiku asi okolo 2000+-kč u klíčníka,ve fiatu jsem se radši neptal
Fiat Freemont 2.0 125kw 4x4
Fiat Marea weekend 1,6 16V 76kW
Fiat Punto II 1,8 16V Hgt, 96kW azurový démon, na ND
Fiat Tipo 1,7D dgt http://www.fiattipo.net už jen ve vzpomínkách
Fiat Marea weekend 1,6 16V 76kW
Fiat Punto II 1,8 16V Hgt, 96kW azurový démon, na ND
Fiat Tipo 1,7D dgt http://www.fiattipo.net už jen ve vzpomínkách
ja som kupoval novy kluc lebo som nemal ziadny,teda mal som len 1 a robil som z neho vyskakovacku no po nejakej dobe som zlomil imobilizer takze som bol bez startu.novy kluc ma stal 3500sk spolu s kodovacou kartu "ktoru nenoste u seba lebo sa vam nanej zosuchaju cisla " nj som ju zabudol v penazenke a po pol roku uz cisla nikde
http://www.youtube.com/watch?v=O-DQejf0 ... re=related" onclick="window.open(this.href);return false;
Re:
teraz som pozeral tu stranku a je to nejaky predaj zvaracej techniky.este to funguje ze tam aj kluce robia???Neeo píše:tu je ich stranka.pietro v píše:Kde? ze by som tam zbeholNeeo píše:V Trnave robia klúče s čipom na Fiaty za 650SK. Teda aspoň na Bravuv kontaktoch je mapa. Naspodu. Je to železiarstvo.Kód: Vybrat vše
www.techmix.sk
Čierny Punťo 1,2 16V 2000
http://palex.rajce.idnes.cz/puntak/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://palex.rajce.idnes.cz/puntak/" onclick="window.open(this.href);return false;
Jde imobilizér vyřadit z provozu? Stejně je na hovno
-
- Zkušenej Fiaťák
v partizanskom na punto na pockanie aj z imobilizerom za 900 sk
Facebook-Robert Beker Pechac
a kde tam??a aj s dialkovym na MKII??becker píše: v partizanskom na punto na pockanie aj z imobilizerom za 900 sk
Čierny Punťo 1,2 16V 2000
takze dnes som si bol dat spravit nahradny kluc na punto,v Lucenci mi ho spravili na pockanie aj nacipovali cca 40eur to stalo.Vedia aj na ine auta spravit kluce (aj s plavajucimi kodmi,nie len pevnymi,plavajuci stoji cca 73eur)
FIAT PUNTO MK1 1.2 8V 54KW HSD ////ex
Skoda Octavia combi 1.9tdi ALH 66kw
Skoda Octavia combi 1.9tdi ALH 66kw
Ahoj, koupila jsem Punťu, ale taky jen s jedním klíčem. Když jsem se pokoušela v několika zámečnictvích nechat udělat další klíč, bylo mi řečeno, že Punta od r.v. 99 do 05 se zadaří tak jeden z deseti. Bohužel jsem mezi těmi devíti, co jim to nejde. Ale říkám si, že český člověk je přece jen šikovný. Nebyl by někdo mezi Jihlavou a Brnem, kdo to umí? Díky za odpovědi.
Přeji všem mnoho šťastných kilometrů.
Punto 1,2 16V 80, r.v. 2000
-
- Fiaťák
- Kontaktovat uživatele:
Ahoj,PsekTekk píše:Nevim kde jste vzali ty ceny ale pokud pominu prvni pokus v hypermarketu kde me udelal pouhym mechanickym strojem kopii ktera neumela otevrit nadrz ci dvere u spolujezdce tak chlapik u Usti nad Labem me s pomoci pocitace spojenym se strojem na kopie klicu udelal plnohodnotny klic za 1000kc
muzu se zeptat kde v Usti nebo pobliz Usti ti to udelali?? Diky
Puňta bejvalej VAN:) 1.2 8V MKIIB
- zokot
- Znalec
- Kontaktovat uživatele:
Co Žďár n.S. prodejna Tokoz?Pavča píše:Ahoj, koupila jsem Punťu, ale taky jen s jedním klíčem. Když jsem se pokoušela v několika zámečnictvích nechat udělat další klíč, bylo mi řečeno, že Punta od r.v. 99 do 05 se zadaří tak jeden z deseti. Bohužel jsem mezi těmi devíti, co jim to nejde. Ale říkám si, že český člověk je přece jen šikovný. Nebyl by někdo mezi Jihlavou a Brnem, kdo to umí? Díky za odpovědi.
Fiat PUNTO 60 (1994)
Fiat GP 1.9 (2006)
Fiat GP 1.9 (2006)
Díky za tip. Zkusím tam zavolat a uvidíme.zokot píše:Co Žďár n.S. prodejna Tokoz?Pavča píše:Ahoj, koupila jsem Punťu, ale taky jen s jedním klíčem. Když jsem se pokoušela v několika zámečnictvích nechat udělat další klíč, bylo mi řečeno, že Punta od r.v. 99 do 05 se zadaří tak jeden z deseti. Bohužel jsem mezi těmi devíti, co jim to nejde. Ale říkám si, že český člověk je přece jen šikovný. Nebyl by někdo mezi Jihlavou a Brnem, kdo to umí? Díky za odpovědi.
Tak bohužel ani TOKOZ nepomohl. Už mi zbývá asi jen značkový servis.Pavča píše:Díky za tip. Zkusím tam zavolat a uvidíme.zokot píše:Co Žďár n.S. prodejna Tokoz?Pavča píše:Ahoj, koupila jsem Punťu, ale taky jen s jedním klíčem. Když jsem se pokoušela v několika zámečnictvích nechat udělat další klíč, bylo mi řečeno, že Punta od r.v. 99 do 05 se zadaří tak jeden z deseti. Bohužel jsem mezi těmi devíti, co jim to nejde. Ale říkám si, že český člověk je přece jen šikovný. Nebyl by někdo mezi Jihlavou a Brnem, kdo to umí? Díky za odpovědi.
Nebo Havl.Brod na humpolecký ulici hned u benzínky....za 900 s čipemPavča píše:Díky za tip. Zkusím tam zavolat a uvidíme.zokot píše:Co Žďár n.S. prodejna Tokoz?Pavča píše:Ahoj, koupila jsem Punťu, ale taky jen s jedním klíčem. Když jsem se pokoušela v několika zámečnictvích nechat udělat další klíč, bylo mi řečeno, že Punta od r.v. 99 do 05 se zadaří tak jeden z deseti. Bohužel jsem mezi těmi devíti, co jim to nejde. Ale říkám si, že český člověk je přece jen šikovný. Nebyl by někdo mezi Jihlavou a Brnem, kdo to umí? Díky za odpovědi.