Protisluneční folie
Moderátoři: kubiii, Minimaxa, peta.smolik, Globusman
Protisluneční folie
Nemáte někdo nějakou solidní a levnou firmu na montážn folií,nejlépe střední čechy.Dík
- Reklama
-
- Zkušenej Fiaťák
- Kontaktovat uživatele:
Re: Protisluneční folie
.....a když už jsme u toho, chtěl bych vědět a vidět, jestli si někdo nechal zatmívat i ty kulatý rohy vzadu u pátých dveří, jestli se to tedy fólií vůbec dá kopírovat (je to 3D lahůdka a to nemají fólie rádi).....
Určitě, komplet zadek, práce trvala pomalu 10 hodin, ale je to kvalita. Fan klub FIAT Tábor http://www.fiatklubtabor.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
Mám zatmaveno vše, krom čelního skla (i když by to prej být nemělo, jelikož jsou prej skla tónována), vepředu světlejší a dozadu se to ztmavuje. Včetně těch kulatých rohů. Ale prej jsem poslední, komu to dělali (asi se jim to moc dobře nedělalo )
Multi 1,9 JTd
Pokovení je na hovno
*´¨ )
¸.•´¸.•´¨) ¸.•*¨)
(¸.•´ (¸.•´ (¸.•*´¯`*•->Punto
►Fiat Punto MK1 1.2 8V 60SX Cult 1999 - Forsaken's ◄
►Fiat Grande Punto 1,2 8V Dynamic 2007 - Forsaken's ◄
¸.•´¸.•´¨) ¸.•*¨)
(¸.•´ (¸.•´ (¸.•*´¯`*•->Punto
►Fiat Punto MK1 1.2 8V 60SX Cult 1999 - Forsaken's ◄
►Fiat Grande Punto 1,2 8V Dynamic 2007 - Forsaken's ◄
Mám to zatemněné od bočního sloupku celé až dozadu. Jsou to fólie, bezvadně to pohlcuje nejen světlo, ale hlavně teplo. Ta kulatá okýnka udělali na jedničku, musí se vidět. Jsou to profíci, nenadávali, nic neříkali. Fólie jsou dnes lepší než pokovení. Poškodit se to dá oboje stejně, ale fólie jde stáhnout a nalepit nová... Střední Čechy to nejsou, ale Pardubice Jistě ale budou i jinde tak šikovní a zruční.
Multipla Bipower 1,6 /2000
- Medvěd
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
Ahojda všem, minulý týden jsme nechaly Multinku polepit v Pardubucích jak tu psal Mišan a musím mu dát za pravdu. Práce odvedená perfektně a cena také přijatelná. Pokud někdo bude chtít předám kontakt
Multinka 1,9 JTD 81kW 110PS; r.v. 2001; FIAT MULTIPLA KLUB ČR - http://www.multiplaklub.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
Typ, dělají velmi slušně.V Hostivici (PZ).http://www.autofoliehostivice.cz/" onclick="window.open(this.href);return false; Kamarád tam nechal dělat auto a super i po dvou letech provozu.
Multipla 2004, JTD 145
- andreapipo
- Fiaťák
- Kontaktovat uživatele:
Ve Velvarech fa. Mazochová (http://www.reklama-mazochova.cz/" onclick="window.open(this.href);return false;), cena něco málo přes 6.000,- Kč, včetně těch skel vzadu.
/F/I/A/T/ Multipla 1.6 100 16V, r. v. 2001
Šťastnou cestu!
Šťastnou cestu!
na hovno je max. tvoje odpověď, důvod...?Snowfox píše:Pokovení je na hovno
www.minimaxa.cz
Tak do těch h.... bych nešel, ale informoval jsem se kdysi tam, kde dělají pokovení i folie a všude to říkali stejně: funkce i vzhled stejné, horší je to se životností. Znovu už to nepokovíš, ale folie jde stáhnout a nová nalepit.
Multipla Bipower 1,6 /2000
Můžete sem postnout kontakt na ty Pardubice? Eště by mě zajímalo zda tam dělají všechny odstíny (na zadek potřebuju co možná nejtmavší) a zda dávají i atest?
Fiat Punto MK1 1.2i 75 ELX
Atest ti dá, ale je ti k hovnu, ty okna už máme zatemněné od výroby, takže něco dalšího navíc by být nemělo.jamir píše:Můžete sem postnout kontakt na ty Pardubice? Eště by mě zajímalo zda tam dělají všechny odstíny (na zadek potřebuju co možná nejtmavší) a zda dávají i atest?
Když narazíš na aktivní hlídku pčr a budeš se ohánět atestem, pošlou firmu do správka...
Rada, jak se vyhnout problémům- přední okna propustnost 75%. no šlo by i těch 50, do toho se rýpat nikdo nebude...
Není to tak, že od B-sloupku je to jedno
Fiat Scudo
r.v. 2008, 201000 km
2.0 MultiJet 100kW
r.v. 2008, 201000 km
2.0 MultiJet 100kW