MOJE PUNTO 1 - ukažte ta svoje;-) Vesťo
Moderátoři: peta.smolik, mad mike, Katy, Matto
- Vesto
- Znalec
- Kontaktovat uživatele:
2Katy: No ved to ze je financna kriza je super benzin je lacny tak peniaze co na nom usetrim mozem dat do inych veci A myslim si ze tie kolecka tomu GTcku neuberu vobec vykon...ako som uz pisal su strasne lahucke su to vlasnte najlahsie OZ-ty ake sa robia uz lahsie su len teraz novo predstavene OZ Alleggerita ale tie su lahsie len o 0.7kg
2Vencaputo: JJ s motorom mam tiez plany ale najprv chcem dat dokopy kasnu pretoze je tam dost preliaciniek a inych nedostatkov...
2Kucoo: Ano cervene GT ostane v originalnom stave len dostane novy lak a bude robene do RACE stylu...opticky je urobena 1.1 do ktorej sa bude davat motor a ostatne veci z toho mojho modreho GT...
2Phob: Hod nejaku fotecku tych tvojich Novitecov...uz ich mas aj na aute ?
2Vencaputo: JJ s motorom mam tiez plany ale najprv chcem dat dokopy kasnu pretoze je tam dost preliaciniek a inych nedostatkov...
2Kucoo: Ano cervene GT ostane v originalnom stave len dostane novy lak a bude robene do RACE stylu...opticky je urobena 1.1 do ktorej sa bude davat motor a ostatne veci z toho mojho modreho GT...
2Phob: Hod nejaku fotecku tych tvojich Novitecov...uz ich mas aj na aute ?
Punto GT3 150 PS, 245 NM @ 1.0 Bar - Euro styled
1.4 Till the turbo kicks in
- Reklama
- Vesto
- Znalec
- Kontaktovat uživatele:
Re: MOJE PUNTO 1 - ukažte ta svoje;-) Vesťo
Tak po dlhsej odmlke sme sa pustili opat do noveho projektu a to do mojeho serioveho Punta GT kt. som mal doteraz len na behanie. Kedze kasna na aute uz ked som si ho doniesol z Talianska nebola moc dobra (bolo na nej hrozne moc preliacin) tak som sa rozhodol, ze sa kasna opravi a auto dostane novy lak, lenze sa to po chvili zvrhlo a tu mate plan uprav kt. na GTcko chystam a vacsinu z veci uz mam aj nakupenych:
Motor:
komplet vykonova uprava Stage 1 (170-175 HP)
-seb2 chip (namontovane)
-vacsi intercooler (kupeny)
-komplet vyfuk od turba az po koniec baz KATu a stred. tlmica (kupeny Raggazon komplet)
-boost controller (zvysenie tlaku turba na 1.2 baru) (kupeny)
-CAI
Exterier:
-Kolesa OZ Racing Ultraleggera 7x16 (kupene)
-Oprava kasne + zavarenie zamkov na dverach, zavarenie anten a zadneho stieraca, odstranenie znakov...
-Novy lak
Interier
-Sportove sedacky SPARCO R100 (uz objednane)
-4 bodove pasy SPARCO
-vyhodit zadne sedacky
-namontovat lesteny poloram
-rozne pridavne budiky (tlak turba atd...)
-Plazmove polepy budikov (uz namontovane) Na GTcko u nas skoro nezohnatelne...
-predna cira optika od FK Automotive (cierna)
Podvozok
-D2 Racing zobraty z lestenky kedze na GTcku ho lepsie vyuzijem...na lestenku pojde pravdebodobne KW alebo Weitec...
No a to je zatim vse...pridam aj par fotiek veci co uz mam doma a aj prac na aute:
Motor:
komplet vykonova uprava Stage 1 (170-175 HP)
-seb2 chip (namontovane)
-vacsi intercooler (kupeny)
-komplet vyfuk od turba az po koniec baz KATu a stred. tlmica (kupeny Raggazon komplet)
-boost controller (zvysenie tlaku turba na 1.2 baru) (kupeny)
-CAI
Exterier:
-Kolesa OZ Racing Ultraleggera 7x16 (kupene)
-Oprava kasne + zavarenie zamkov na dverach, zavarenie anten a zadneho stieraca, odstranenie znakov...
-Novy lak
Interier
-Sportove sedacky SPARCO R100 (uz objednane)
-4 bodove pasy SPARCO
-vyhodit zadne sedacky
-namontovat lesteny poloram
-rozne pridavne budiky (tlak turba atd...)
-Plazmove polepy budikov (uz namontovane) Na GTcko u nas skoro nezohnatelne...
-predna cira optika od FK Automotive (cierna)
Podvozok
-D2 Racing zobraty z lestenky kedze na GTcku ho lepsie vyuzijem...na lestenku pojde pravdebodobne KW alebo Weitec...
No a to je zatim vse...pridam aj par fotiek veci co uz mam doma a aj prac na aute:
- Vesto
- Znalec
- Kontaktovat uživatele:
No a tu je par fotiek z prac na kasni, museli sme pouzit dvere, kapoty, blatniky a narazniky z mojho modreho GTcka kt. mam na nahradne diely a na transplantaciu motora do 1.1 kedze na cervenom GT boli tieto diely v horsom stave:
- Cassius
- Fiaťák
- Kontaktovat uživatele:
Hmm, koukám práce dost a na správném autě..
Stage 1 chystám taky, zřejmě taky koukáš na britská fora, je to tak?
Mohu se zeptat kde si sehnal ten chip? Někde poblíž nebo přímo od POTR z Itálie?
Stage 1 chystám taky, zřejmě taky koukáš na britská fora, je to tak?
Mohu se zeptat kde si sehnal ten chip? Někde poblíž nebo přímo od POTR z Itálie?
70" Fiat 500..král..
94" Punto GT1..královna..
97" Punto GT3..princezna..
98" Punto Sporting 16v..služka..
98" AR GTV 3.0 V6..kočár..
www.nurburgring.cz
www.nurburgring.cz
- Vesto
- Znalec
- Kontaktovat uživatele:
JJ prace je dost ale hadam sa to rychlo zvladne JJ Britske fora sledujem pravidelne hlavne puntosports.co.uk je to fajn stranka a dozvedel som sa tam kopec uzitocnych veci co sa GTcka tyka. Chip a ostatne vykonove vecicky som zohnal cez Phoba cim som mu velmi vdacny a hlavne za jeho super rady
- Vencapunto
- Všeználek
- Kontaktovat uživatele:
Moc pěkný věcičky,jen mi nejde do hlavy proč máš jedno světlo FK a druhý Sonar?To je zase nějaká novinka v tuningu?
Futile Italian Attempt at Transportation
Very Weird
Very Weird
- Vesto
- Znalec
- Kontaktovat uživatele:
Hehe vedel som ze to bude niekoho zaujimat Ja som totiz kupil 2 optiky tu delenu od FK som kupil na GTcko a tu klasicku tmavu od Sonaru som kupil na lestenku pretoze ta povodna chromova ma uz omrzela
- Cassius
- Fiaťák
- Kontaktovat uživatele:
Jj, na puntosports sem se toho o GT naučil asi nejvíc mimo tedy samotné praxe na autě..Vesto píše:JJ prace je dost ale hadam sa to rychlo zvladne JJ Britske fora sledujem pravidelne hlavne puntosports.co.uk je to fajn stranka a dozvedel som sa tam kopec uzitocnych veci co sa GTcka tyka. Chip a ostatne vykonove vecicky som zohnal cez Phoba cim som mu velmi vdacny a hlavne za jeho super rady
Mimoch. na tom jejich foru jsou snad nejzajímavější upravená Punta co sem kde viděl..
Jo ještě mě zajímá ten bezpečnostní rám, budeš si ho dělat sám nebo se dá taky někde sehnat. Nad tím stále přemýšlím jak vyřešit..
70" Fiat 500..král..
www.nurburgring.cz
www.nurburgring.cz
- Vesto
- Znalec
- Kontaktovat uživatele:
Tak, tak presne aj ja som sa tam dozvedel moc zaujimavych a uzitocnych veci...No a co sa toho ramu tyka pravdepodobne si ho dam vyrobit ale este to neni 100 percent iste...odradza ma fakt ze by to predsalen pridalo nejake tie kilogramy na vahe no ale uvidime...
- Vesto
- Znalec
- Kontaktovat uživatele:
UPDATE - Kupena farba na GTcko Smotanovo-biela perlet na kasnu a cierna perlet na nastrek strechy..., kupeny novy budik tlaku turba od STRI Racing pre presnejsie nastavovanie tlaku turba cez boost controler, kasna okrem dveri uz streknuta v plnici, dnes sa brusila a pripravovala na finalny nastrek a zajtra sa auto ide postupne striekat najprv strecha na cierno a potom zvysok do smotanovo-bielej perlete, vcera sa ako prve nastriekali zadne dvere uz do finalnej farby takze na fotkach mozte vidiet uz final farbu aka bude na celom aute...auto sa bude striekat po castiach a dufam, ze niekedy v July by mohlo byt hotove...
Naposledy upravil(a) Vesto dne 23 čer 2009, 00:03, celkem upraveno 1 x.
nu nechci ti kazit radost Vestiku, ale mezi nami chlapi - proc sis nedal vetsi praci s vymyslenim nejake jine barvy nebo barevne kombinace, než tuhle ?!
ja vim ,ze je bila moderni (a pekna) ale kolik aut s tim uz jezdi, kor kdyz se nejedna o lestenku.
hlavně - Punta navic GTčka uz jezdi dve v bile, pak se najdou dalsi auta, ktere voli tuhle kombinaci.
no - kazdy sveho stesti strujce. ač na fotce vypada odstin pekne (to se musí nechat!) ale porad to je bila.
snad lestenka bude v nejake peckovni a zajimave barve.
ja vas asi nenaucim ty mozkove zavity pouzivat na 200% vykonu jedoucí po vlastní cestičce
ja vim ,ze je bila moderni (a pekna) ale kolik aut s tim uz jezdi, kor kdyz se nejedna o lestenku.
hlavně - Punta navic GTčka uz jezdi dve v bile, pak se najdou dalsi auta, ktere voli tuhle kombinaci.
no - kazdy sveho stesti strujce. ač na fotce vypada odstin pekne (to se musí nechat!) ale porad to je bila.
snad lestenka bude v nejake peckovni a zajimave barve.
ja vas asi nenaucim ty mozkove zavity pouzivat na 200% vykonu jedoucí po vlastní cestičce
my car, my life !
www.puntotuning.eu
www.girlstuning.cz
www.puntotuning.eu
www.girlstuning.cz
- Vesto
- Znalec
- Kontaktovat uživatele:
2Katy: No ono na tomto aute som nechcel moc spekulovat s farbou, lebo sa poznam, ze ked zacnem nieco vymyslat tak to nema konca kraja a nakoniec to dopada tak, ze sa neviem rozhodnut heh tak ako u lestenky Toto auto neni lestenka, je to viac menej "pekne a rychle" auto na bezne jazdenie a sem tam nejaky ten sprint. Islo mi hlavne o celkove farebne zladenie auta kedze budu na nom tmave kolesa, cierna predna cira optika, cierna strecha a ine doplnky v ciernej tak som zvolil bielu lebo sa mi vzdy pacila kombinacia bleda farba cierne doplnky ale nechcel som cisto bielu kedze viem ze uz je tu jedno GTcko biele peknucke tak som zvolil smotanovo az kremovo bielu perlet...ono na fotkach vyzera belsia ako je v skutocnosti, v skutocnosti je az taka slabucko zlta a ked na nu zasvieti slnko zacne hadzat do biela kedze je tam biela perlet ale vsak hadam ju tuto sezonu uvidis aj na vlastne bulvy No a co sa tyka lestenky tak tam urco nepojde biela hehe na lestenku vymyslam farbu doteraz a doteraz som si neni isty aky odtian na nu dat...
- Vesto
- Znalec
- Kontaktovat uživatele:
2Katy: A ozaj este k tej mojej farbe hehe tuto su fotky ako ta farba vyzera v skutocnosti, ako vidis neni moc biela, je skor taka do kremova az slabo-zlta proste je to haluz a treba to vidiet na vlastne oci, lebo fotky vzdy skresluju
-
- Všeználek
- Kontaktovat uživatele:
daj aj kapotu nacierno a budes to mat rovnake ako ma aj KocurGT z Ilavy
- Vesto
- Znalec
- Kontaktovat uživatele:
2Mafi: Heh neboj to nedam, cierna kapota sa mi nepaci...a on to ma uplne inak riesene...Tu je VTcko ako bude vyzerat moja farebna kombinacia , akurat ta moja biela nebude taka biela ako je na VTcku ale bude taka skor do kremova