Ahojte
mam taky menis problem uz cca asi pol roka mi cvirlika ventilator nastriekal by som don aj Wd 40 ale nemam ani sajnu kde by sa mohol nachadzat a ako sa k nemu dostat pls poradte niekto pretoze uz pomaly stracam nervy . Dik
Mam Fiat punto rok 2006 1.2 8v
cvirlikanie ventilatora
Moderátoři: intel_sk, peta.smolik, mad mike, Katy, Matto
- Reklama
Re: cvirlikanie ventilatora
jestli myslis ventilator topeni, tak ten je za schrankou u spolujezdce. Dostanes se tam tak, ze oddelas koberec pod pristrojovkou v mistech za tou schrankou a vetrak vysroubujes. Je mozna, ze tam mas nejake listi atd.
Ford Focus 1.6 Trend X 2009
ex. Fiat Punto MK2 1.2l 16V HLX 3dv.
ex. Fiat Punto MK2 1.2l 16V HLX 3dv.
vdaka za pomoc zajtra sa nato hned pozriem .
Vytáhni celý větrák (tři šrouby zespoda),vyndej z plastu i ten motorek(pomocí plochýho šroubováku) .Jsou tam takový gumový dorazy.Jinak se nedostaneš k ložiskům.Ty nastříkej wd čkem a je klid.
uz som vcera vecer nato pozeral , ale nestihol som to este rozobrat dnes som sa chystal ale vonku prsi tak to musim odlozit na zajtra a potom to poriadne precistim, dik vsetkym za pomoc,
Ked som bol vo Fiat na garancnej prehliadke tak mi vraveli ze to by cela palubovka musela ist dole ze to sa neoplati , a nakoniec su to len tri sruby,
Ked som bol vo Fiat na garancnej prehliadke tak mi vraveli ze to by cela palubovka musela ist dole ze to sa neoplati , a nakoniec su to len tri sruby,
To víš,kšeft je kšeft.Nebudou ti říkat,že berou prachy za nic.
Je to práce na 20min,když se s tím patláš.
Je to práce na 20min,když se s tím patláš.
presne si to odhadol praca na 20 minut , vcera som sa do toho pustil a za par minut som to mal hotove a vysledok ventilator uz je uplne tichucky ale zo zaciatku este citit ten WD 40 ale to dufam ze za par dni uz vyprcha.
Tak dik za pomoc
Tak dik za pomoc