SRAZY - ITALIAN CARS SRAZ
Moderátoři: peta.smolik, mad mike, Katy, Matto
takze s nama pocitejte, zitra na benzince...akorat...stany vlastni ssebou? nebo jak tam nejlepe prespat? nejak se mi nepodarilo najit pouzitelny stranky s kontaktem na ten kemp...a 50kc za noc se mi zda taky nejak podezdrele malo, to je tak za parkovny berete nekdo nejakou chalku? pul prasete a gril, nebo tak neco?
Diky
Diky
Fiat Punto Sporting II.gen. 1.2 16V - šestikvaltovej yellow devil - čest jeho památce, Fiat Stilo MW 1.6 my2007
- Reklama
italian
Takze nejakej malej gril beru sebou pitovo se koupi cestou.Zitra cau.
italian
Je to Kemp takze prespani je ve stanech nebo v chatkach co jsou v arealu.Taky se mi nepodarilo sehnat nejaky stranky na Kemp a tu cenu za noc psal ReproBoy "organizator" na svych strankach.No uvidime kolik to bude stat ale radeji bych si sebou vzal vic penez.Takze mezi 17:00 az 17:30 na benzine u shoping parku.*Paja*
Tak to vypada, ze vcera to byl spis Puntosraz, uvidime kolik jeste lidi prijede dneska.
Puntiku jsme tam napocitali 6 ostatni tak po 1-2kusech
Nejak nevysel ten sraz v brne se spolecnym odjezdem ale naprosto nahodou jsme se potkali v Jihlave pred Hypernovou
Ja teda musel pracovne odjet vcera vecer, ale za chvili vyrazime zase zpatky do Pavova. Posilam jedninou fotku co mam ze vcerejska
Puntiku jsme tam napocitali 6 ostatni tak po 1-2kusech
Nejak nevysel ten sraz v brne se spolecnym odjezdem ale naprosto nahodou jsme se potkali v Jihlave pred Hypernovou
Ja teda musel pracovne odjet vcera vecer, ale za chvili vyrazime zase zpatky do Pavova. Posilam jedninou fotku co mam ze vcerejska
Fiat Punto Sporting II.gen. 1.2 16V - šestikvaltovej yellow devil - čest jeho památce, Fiat Stilo MW 1.6 my2007
skoda ze jsem se nemohla zucastnit
MOC SE VSEM OMLOUVAM ZE JSEM NAKONEC ZRUSILA SVOJI UCAST NA SRAZE Italinacars na Pavove.
Opravdu bych to financne nezvladla a doma to taky nebylo ted zrovna moc "ruzove". OPRAVDU BUDU RADA KDYZ SE NA ME NEBUDETE ZLOBIT a urcite se potkame na dalsim sraz. s Italincars jsem pocitala ale az v patek jsem sve rozhodnuti zmenila.OMLOUVAM SE !!!!
PS:klidne me vymazte z moji funkce
MOC SE VSEM OMLOUVAM ZE JSEM NAKONEC ZRUSILA SVOJI UCAST NA SRAZE Italinacars na Pavove.
Opravdu bych to financne nezvladla a doma to taky nebylo ted zrovna moc "ruzove". OPRAVDU BUDU RADA KDYZ SE NA ME NEBUDETE ZLOBIT a urcite se potkame na dalsim sraz. s Italincars jsem pocitala ale az v patek jsem sve rozhodnuti zmenila.OMLOUVAM SE !!!!
my car, my life !
www.puntotuning.eu
www.girlstuning.cz
www.puntotuning.eu
www.girlstuning.cz
-
- Fiaťák
- Kontaktovat uživatele:
ja se na tebe nezlobimKaty píše:skoda ze jsem se nemohla zucastnit
BMW Power - Forever
Katy: chapeme, nikdo se na tebe nezlobi, jen nas mrzelo, ze jsi neprijela...bylo by nas tam presila....nakonec se tam seslo co jsem pocital 7puntiku, cca stejny pocet Uno, jedna Alfa, dve Bravy(moc pekna vymazlena zelena ), a pak tak po jednom kusu par typu.
Pajovi pri ceste z letiste vypovedela kousek pred kempem civka, takze po konzultaci s Lacinem doskakal do kempu a jeli shanet do jihlavy nejakou funkcni, no nakonec se zadarilo a popise vam to urcite Paja sam
Pajovi pri ceste z letiste vypovedela kousek pred kempem civka, takze po konzultaci s Lacinem doskakal do kempu a jeli shanet do jihlavy nejakou funkcni, no nakonec se zadarilo a popise vam to urcite Paja sam
Naposledy upravil(a) BooT dne 30 črc 2006, 08:52, celkem upraveno 1 x.
sme tam byli inkonginto uz pred polednem, precijen na letiste neni volny pristup a urcite jsme tam nejezdili ani 50, ani 90 , takze kdyby nahodou jeli jsme tam jindy, nez byo nahlaseno...znas to