Ta spojka je u Mk2 opravdu často problém. Ségra si koupila nové Punto v r. 2001 (model 2000), a měla přesně stejný průser. V horku vrzala, a pomalu se vracela. Reklamovala to ve Fiatu (Vencar) x-krát, pokaždé jí řekli, že tu závadu znají, že je častá, a že tentokrát oprava určitě zabere. Houby. Jen to prostříkali silikonovým olejem, kdysi měnili nějaké plastové pouzderko ... Vždy se to vrátilo, budˇ po týdnu, nebo v další letní sezóně. Ono se úspěch té opravy těžko posuzuje, když to dělá jenom v hicech ...
Pak s tím byl švagr u borce od Zlína, co se specializuje na Fiaty, nechal si měnit kotouče brzd a potřeboval zhasnout kontrolku airbagu (tu jsem rozsvitil já

), a zmínil se i o té spojce.
Tak se ten borec na to podival, a od té doby je svatý klid. Prej to bylo v hydraulice spojky, prej to musel rozebrat a odvzdušnit - ptal jsem se švagra, jestli mu na té spojce něco měnil, a říkal, že neví o ničem, z materiálu platil jen za ty brzdové kotouče.
Takže chlapi, řešení ten problém má ... Akorát je potřeba vědět jak to přesně udělat ... Až na to někdo přijdete, tak sem dejte podrobný popis ....
Mě to spojka nedělá (trochu teda vrže, ale jen někde v pedálu), ale zato mi jde docela ztuha (že by druhý, tady zmiňovaný problém ?). Já jsem si na ni zvykl, ale jde opravdu nezvykle ztuha (ne že by dřela nebo měla velký třecí odpor, spíš mi to připadá, že tam je strašně silná pružina) a kdo na ni necí zvyklý, tak má problém se rozjet. Já jsem se udělal spokojený tím, že si ji vysvětluji jako "sportovně laděná spojka" (mám 1.2 16V ....

. Takže mi to osobně příliš neva, horší moje žena ...
Groupe F.I.A.T. forever ! Uno Turbo i.e. Mk1, Punto 1.2 16V ELX Mk2