Teplota chladící kapaliny a otáčkoměr 1,6 16V
Moderátoři: kubiii, Minimaxa, peta.smolik, Globusman
Re: Teplota chladící kapaliny a otáčkoměr 1,6 16V
Predava sa taka redukcia pod olejovy filter kde našrubuješ snimač teploty oleja a cena je okola 33€ len už si nepametam kde som to videl,ale bolo to v neakom tuningshope.
- Reklama
Nazdar kluci,chcel som vam poslať fotečku kapličky čo sa mi podarilo pozhanať,ale bohužial mi nechce zobrať fotku neviem preco už som ju zmenšil na 10 mega a stale nič. Skratka je to taka paradna z bielym podkladom a cena bola 44€.
- Alda
- Zkušenej Fiaťák
- Kontaktovat uživatele:
Jak to vypadá, už máš ten teploměr namontovaný? Dnes ho snad koupím taky. Dám vědět.AlexAG píše:Nazdar kluci,chcel som vam poslať fotečku kapličky čo sa mi podarilo pozhanať,ale bohužial mi nechce zobrať fotku neviem preco už som ju zmenšil na 10 mega a stale nič. Skratka je to taka paradna z bielym podkladom a cena bola 44€.
1,6 16V BiPower
Ahoj, ale ja som nedaval teplomer, ale cely budik skusim dať fotku lebo minule mi nechcelo zobrať.Alda píše:Jak to vypadá, už máš ten teploměr namontovaný? Dnes ho snad koupím taky. Dám vědět.AlexAG píše:Nazdar kluci,chcel som vam poslať fotečku kapličky čo sa mi podarilo pozhanať,ale bohužial mi nechce zobrať fotku neviem preco už som ju zmenšil na 10 mega a stale nič. Skratka je to taka paradna z bielym podkladom a cena bola 44€.
- Alda
- Zkušenej Fiaťák
- Kontaktovat uživatele:
Hmm, pěkný.AlexAG píše:tak konečne
Já jsem o trochu pokročil co se týče teploměru. Zátka je plastová, povoluje se imbus klíčem vel.12 a jde to celkem v pohodě. Závit je na 99% M20x1,5 takže nic z té sady co jsem koupil v pátek nepasuje. Tam jsou adaptéry se závity 20x2 a 16x1,5 Měřeno posuvkou, závitové měrky mám v práci. Dalším krokem bude tedy výroba adaptéru M20x1,5 vnější/cca M10x1 vnitřní pro snímač teploty ze sady.
Jo a ta sada stála cca 640Kč a je tam teploměr, snímač, adaptéry a spoj. materiál. K tomu jsem ještě vzal kapličku asi za 140Kč.
1,6 16V BiPower
- Alda
- Zkušenej Fiaťák
- Kontaktovat uživatele:
Tak 1. část hotová. Čidlo i s vyrobeným adaptérem namontováno v hlavě. Dokonce to vypadá, že se to podařilo i zatěsnit. O víkendu snad namontuji i ten budík.
1,6 16V BiPower
- Alda
- Zkušenej Fiaťák
- Kontaktovat uživatele:
Kudy mám protáhnout kabel mezi motorový prostorem a kabinou tak, aby to bylo co nejjednodušší? Pokud možno někde v oblasti popelníku nebo odkládací poličky vlevo dole u řidiče. Dík.
Pokud možno NE venkem
Pokud možno NE venkem
1,6 16V BiPower
Čaves,otvor kapotu hod pohlad tesne za uloženim tlmičov by mali byť v priehradke gumenne zasleply z jednej aj druhej strany za tymi zaslepkami je priechod do kabiny.Možeš použiť aj priechodku ako ide plynove lanko z kabiny .Pokial použieš priechodky s vodičovej starany tak kabel maš možnosť zbadať zospodu jak su pedale.Pokiaľ zo spolujazdcovej tak musiš zhodiť tapacirung palubovky,aby si mohol zachytiť kabel
- Alda
- Zkušenej Fiaťák
- Kontaktovat uživatele:
Díky AlexAG!AlexAG píše:Čaves,otvor kapotu hod pohlad tesne za uloženim tlmičov by mali byť v priehradke gumenne zasleply z jednej aj druhej strany za tymi zaslepkami je priechod do kabiny.Možeš použiť aj priechodku ako ide plynove lanko z kabiny .Pokial použieš priechodky s vodičovej starany tak kabel maš možnosť zbadať zospodu jak su pedale.Pokiaľ zo spolujazdcovej tak musiš zhodiť tapacirung palubovky,aby si mohol zachytiť kabel
1,6 16V BiPower
- Alda
- Zkušenej Fiaťák
- Kontaktovat uživatele:
Takže hotovo, teploměr zdá se měří. Ověřeno jen na parkovišti, zkušební jízda zatím nebyla. Dal jsem ho dolů, nalevo od volantu nad odkládací poličku. Nejlepší, nejhustější, nejkrutější a nejdůležitější na něm je 7dmi barevné podsvícení
1,6 16V BiPower
No konečne,už som si myslel že si to vzdal
UKAŽ! UKAŽ!Alda píše:Takže hotovo, teploměr zdá se měří. Ověřeno jen na parkovišti, zkušební jízda zatím nebyla. Dal jsem ho dolů, nalevo od volantu nad odkládací poličku. Nejlepší, nejhustější, nejkrutější a nejdůležitější na něm je 7dmi barevné podsvícení
Fiat Scudo
r.v. 2008, 201000 km
2.0 MultiJet 100kW
r.v. 2008, 201000 km
2.0 MultiJet 100kW
- Alda
- Zkušenej Fiaťák
- Kontaktovat uživatele:
Snažím se fotit, ale odešel mi foťák a z telefonu je to hrůza. Nafotím to o víkendu u šváry. Taky to ještě nemám ověřené provozem, to proběhne zítra a o víkendu. Kdyby jste se do toho chtěl někdo pustit tak dejte vědět.
1,6 16V BiPower