Hledal jsem už témata, ale nikde nebyla výměna 1.2ky za 1.4ku, takže jsem zaloil nové.
Teď k věci:
Chtěl bych koupit motor s turbem z Punta GT - jak těžká je výměna za klasickou 1.2 z Punta 60?
Co je potřeba všechno vyměnit? Stačí jen prohodit motory nebo je potřeba vyměnit i jiné věci jako například převodovku, nějaké závity apod.; nebo kvůli výkonu motoru i lepší brzdy ( nevím jak je to u GT, ale na 1.2 mám vzadu bubny a vepředu kotouče)?
Máte někdo zkušenosti nebo rady?
A zapisovali jste někdo už výměnu motoru do TP? Jak těžké je nechat to tam zapsat, když je motor silnější?
Výměna motoru - Punto 1.2 na GT
Moderátoři: peta.smolik, mad mike, Katy, Matto
- Reklama
- Vencapunto
- Všeználek
- Kontaktovat uživatele:
Re: Výměna motoru - Punto 1.2 na GT
Někde se to tu řešilo.Vyměnit skoro všechno a legálně to nejde zapsat do TP.Kup si radši celý GT
Futile Italian Attempt at Transportation
Very Weird
Very Weird
Re: Výměna motoru - Punto 1.2 na GT
Tak nejak.Plus jeste elektriku.Asi to za to nestoji.Kup radsi jak pise Venca cele GT a rozdil mezi prestavbou a cenou auta do nej nacpi.
Pokud jsi rad hrajes tak samozrejme klidne muzes provest tu prestavbu,ale papiry neudelas legalne zcela jiste.Existuje sice klicka ,ale to neni asi pro tebe schudne reseni.
Pokud jsi rad hrajes tak samozrejme klidne muzes provest tu prestavbu,ale papiry neudelas legalne zcela jiste.Existuje sice klicka ,ale to neni asi pro tebe schudne reseni.
Radek