Kačík* píše:myslím, že se to tu strhlo špatným směrem ... a už je to dost drsný ... a myslím, že i zbytečný ... mě se taky líbí a chtěla bych mooooc RSL cult a proto, že je má OK-9 tak je mít nemůžu? tohle už je úděl, každý má svůj vkus a nejde řídit se heslem "aha tohle už má tenhle tak to teda nee to tam dát nemůžu" a měnit si vkus kvuli někomu, kdo si dupne, že teda nikdo nebude mít to co já ... to je hovadina .... tohle se jen tak nevidí, jako kdyby se passaťáci hádali, když dá na vároše někdo a8 kola ... to nejde, na auto sednou a má je každej druhej a i si to pochválí ...
budiš - passat vrs. variant G3,4 např.,sice VW ale jiný typ auta.
ač v případě kol A8 je to trapná opičárna a ja kdyz vidim kola z A8 na milion jinych autech nez na A8 ... promin, ale ti lidi nemaj svuj vkus kdyz davaj to co ostatní. je fajn, ze ty kola sednou... ale ja jsem na to vysazena kdyz (budu prehanet) pul republiky jezdi na stejnych kolech jako kdyz tenkrat frceli hadry od ťamanců. kdybych to potkala na max deseti autech, jeste dobry a treba jen na srazech, ale v beznym provozu na beznych seriovkach? .... ale bohuzel cesky narod uz vime i z TC a jinych pripadu , ze musi mit to co maj ostatni.
asi jsem na tohle fakt jina - ja se snazim mit to co nikdo nema nebo aspon ne na Puntu (kdyz nepocitam svetla a prahy a nevim jake DROBNOSTI) a na druhe strane jsem treba rada ze nemam tolik penez abych mohla mit vsechno hned, pac s nekterym mym napadem se s nekym shodnu a dotycny s tim prijde driv, tak ja to muzu aspon zmenit !
a k tem RSL cult, treba OK9 a Kubis.. dve auta pomerne neznáma a decentne udelana, takže to tolik nebude bít do očí jako kdyz si nekdo koupi kola jak mam ja (mi to bude stvat ze se opici, ale verim ze jeho o to vic kdyz to bude slýchavat - teda pokud má sve svedomi). nechci tady delat ze sebe celebritu nejakou,ale stacilo mi co slysim v pripade Kubi vrs. moje punto.
i kdyz treba tyhle kola napr. na 5 puntech ? uz by bylo taky moc. fakt je tolik kol, jen pohledat a treba nasetrit, pujcit si... znam urcite libovejsi ve 14" treba.
2nara: ok, sorry asi jsem to vse brala ve smeru proti mne.
2snow: takove narazky bych si priste odpustila

navic kdyz uz výše odpovedel...