HELP - problémy při tankování

Nevíte kam to patří, pište to sem ...

Moderátoři: intel_sk, peta.smolik, mad mike, Katy, Matto

Long
Fiaťák
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Long »

Po koupi mkII sem byl u pumpy parkrat jako blbec. Otocili se dve varky aut u vsech stojanu a ja mel zatim nacvakano jenom za dve kila, hodne trapna chvilka:) Dela to OMV, Shell, Esso, Benzina, prakticky vsechny. Pomohlo az zkouseni kdy tam nezarazim pistoli celou ale jenom do pulky, pak pomalu zmacku, zacvaknu drzak a uz jenom jednim prstem drzim aby nevyskocilo a nelilo se na zem.
Fiat Punto II HLX 1,2 16V
Reklama

jirka
Fiaťák

Příspěvek od jirka »

to seš king to zacvaknout :lol: Já beru tankování jako nutný odpočinek při cestě, tipuji že odpočívám vždy tak 15min, než natankuji plnou :roll: Ti co čekají, si musí myslet, že mám nádrž jako nějaký tahač :)
BooT
Fiaťák

Příspěvek od BooT »

no ja taknuju tak 2-3x tydne a jezdim porad na jednu a tu stejnou Shellku, ktera ma nejaky delsi pistole, nekolikrat jsem ted musel tankovat na jinych shellkach a pripadal jsem si jak blbec, toceni pistoli nezabralo, tak jsem hold 15minut nacvakaval tu plnou nadrz :( lidi za mnou a obsluha benzinky si asi museli tukat na celo, proc to tam tak pomalu curdim :)
Fiat Punto Sporting II.gen. 1.2 16V - šestikvaltovej yellow devil :) - čest jeho památce, Fiat Stilo MW 1.6 my2007
kocour
Fiaťák

Příspěvek od kocour »

Já nevím, já teda povytáhnu tu pistoli trošku ven a je to v pohodě
stonepet
Fiaťák

Příspěvek od stonepet »

Mám punto hgt r.v. 2002 a tyto problémy s tankováním nemám, jedině když jsem chtěl tu pistoli zasunout více do hrdla, tak se vypla, ale teď když ji netlačím moc dovnitř, tak je to bez problémů. Tankuji jen na Shell-ce.
FIAT PUNTO 1.8 HGT 96kW/130 prodán po 10letech skvělé služby
Patrik
Zkušenej Fiaťák

Příspěvek od Patrik »

V-POWER mi to na naší Shellce to nedělá. Má trochu kratší pistoli. Obyč Natural 95 od Shelu má standartní delší pistoli. Stačí povytáhnout.
Groupe F.I.A.T. forever ! Uno Turbo i.e. Mk1, Punto 1.2 16V ELX Mk2
Keff
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Keff »

Sem ji ted taky povytahl, zacvakl a jak vycvakla, tak vyskocila ven i s asi 2 deci bezinu, ktery mi samozrejme zbabral klice co byly ve vicku a jeste snurku na klicich :-///
Stanley
Začátečník

Příspěvek od Stanley »

takže vyfouknutí vyparů pri otevrení vycka je v poradku???...zda se mi ze to fouka celkem dost
k0tel
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

k0tel

Příspěvek od k0tel »

jasne je to normalni ze po sejmuti vycka ti to trochu psoukne
Odpovědět

Zpět na „Punto - ostatní diskuse“