Stěrače
Moderátor: peta.smolik
Stěrače
Zdravím všechny.
Prosím o radu: Potřeboval bych vyměnit stěrače (nebo jen gumičky?) - přední i zadní. Na benzinkách běžně prodávají "univerzální" stěrače, tedy vhodné vždy pro vyjmenované značky a typy aut. Pro Seicento jsem je však nikde neobjevil. Nevíte, s jakými jinými auty by Seicento mohlo mít kompatibilní stěrače?
Chápu, že je jistě rozhodující délka, ale to asi nebude jediný parametr...
Dík za pomoc.
Prosím o radu: Potřeboval bych vyměnit stěrače (nebo jen gumičky?) - přední i zadní. Na benzinkách běžně prodávají "univerzální" stěrače, tedy vhodné vždy pro vyjmenované značky a typy aut. Pro Seicento jsem je však nikde neobjevil. Nevíte, s jakými jinými auty by Seicento mohlo mít kompatibilní stěrače?
Chápu, že je jistě rozhodující délka, ale to asi nebude jediný parametr...
Dík za pomoc.
- Reklama
-
- Fiaťák
Stírátka jsem nakoupil v Hypernově. V akci jsem koupil 2x510 za cca 60Kč. Po dvou letech jsem, před zimou nakoupil 2x480 za cca 130Kč.
Stírací gumičky vydrží cca dvě zimy.
Pro stírátka je podstatné , aby byla konstruována pro pohyb na oblém skle.
Na zadní sklo jsem použil zkrácenou gumičku vytěženou z použitého předního stírátka.
Stírací gumičky vydrží cca dvě zimy.
Pro stírátka je podstatné , aby byla konstruována pro pohyb na oblém skle.
Na zadní sklo jsem použil zkrácenou gumičku vytěženou z použitého předního stírátka.
velechovský václav píše:Pro stírátka je podstatné , aby byla konstruována pro pohyb na oblém skle.
jj přesně tak nebo kup jenom gumičky a zkrať je do patřičné délky a máš vystaráno.Jde koupit spoustu druhů normál,uhlíkové,...
stačí si vybrat
-
- Fiaťák
zadní stěrač
Já mám stejnou konstrukci stírátek t.j. kovové lišty z obou stran gumičky na předním i zadním okně..
Pokud je rozdílná konstrukce na zadním okně asi bude nejlépe koupit celé rameno stěrače a požadovat konstrukci s kovovými lištami po obou stranách gumičky.
Pokud je rozdílná konstrukce na zadním okně asi bude nejlépe koupit celé rameno stěrače a požadovat konstrukci s kovovými lištami po obou stranách gumičky.
Re: Stěrače
Doporučuji původní kompletní stěrače nahradit těmito: http://www.vyfukybn.cz/eshop/index.php? ... m-aerotwin poměr cena/účinnost je výborná, mám je vyzkoušené. Balení stěračů má uvedeno, že jsou i na Seicento.
-
- Fiaťák
Dle jednoho nejmenovaného výrobce stěračů
jsou použitelné pro Seicento stěrače 480mm(510mm)
Uno,Tipo,,Brava, Cinqvecento,Coupe1,8 atd..
jsou použitelné pro Seicento stěrače 480mm(510mm)
Uno,Tipo,,Brava, Cinqvecento,Coupe1,8 atd..
Zdravim,
mal by som otazku ohladne stieracou. Kde by som mohol zohnat motorcek na zadny stierac?
Zacinam hladat iba dnes tak skusam kde zacat
diki za rady
mal by som otazku ohladne stieracou. Kde by som mohol zohnat motorcek na zadny stierac?
Zacinam hladat iba dnes tak skusam kde zacat
diki za rady
Fiat Seicento 0,9
ja pouzivam AeroTwin od Bosch 2x 489mm pre fiata stieranie super jedina vec co mi vadi ze koniec trochu odstava od okna ale vzhladom na kvalitu stierania je to jasna volba. Do zadu obyc a odstrihnut
A nevies poradit kde zohnat motorcek na zadny stierac? (alebo nema niekto na predaj?)
Fiat Seicento 0,9