elektrika
Moderátoři: intel_sk, peta.smolik, mad mike, Katy, Matto, zokot
elektrika
prosim o radu: pridem do auta a nejde autoradio a tiez svetlo na na streche nevie niekto co s tym bude a ci to spolu suvisi? skusal som pozerat napajanie radia a je ok a vo svetle som skusil vymenit sulfidku a nadalej to nejde... nemohli by to byt pojistky ????
- Reklama
Re: elektrika
Zkus pojistkypitbull18 píše:prosim o radu: pridem do auta a nejde autoradio a tiez svetlo na na streche nevie niekto co s tym bude a ci to spolu suvisi? skusal som pozerat napajanie radia a je ok a vo svetle som skusil vymenit sulfidku a nadalej to nejde... nemohli by to byt pojistky ????
Fiat Punto 60SX
MK1 r.v. 1996
MK1 r.v. 1996
Ano pozriem sa nato mali by byt na lavo od volanta nie?
tak dneska som pozeral tie pojistky ale na nic som neprisiel neviem ktora je na radio a na to svetlo a tam na kryte nieje znazornene vie mi niekto pomoct? pripadne ako sa da odmerat ktora je chybna?? dik za odpoved
- Vencapunto
- Všeználek
- Kontaktovat uživatele:
Měla by to bejt tahle
- Přílohy
-
- pojistky.JPG (37.17 KiB) Zobrazeno 2787 x
Futile Italian Attempt at Transportation
Very Weird
Very Weird
Pořádně se na ní podívej, nebo posviť baterkou, jestli není přerušený tenký drátek. Nic nepokazíš, když starou vytáhneš a dáš tam novou se stejnou hodnotou.pitbull18 píše:tak dneska som pozeral tie pojistky ale na nic som neprisiel neviem ktora je na radio a na to svetlo a tam na kryte nieje znazornene vie mi niekto pomoct? pripadne ako sa da odmerat ktora je chybna?? dik za odpoved
Jinak tohle se Ti stalo z ničeho nic? Nedělal jsi něco s rádiem? Napájení?
You are. We car. /F/I/A/T/
Dakujem za tuto velmi uzitocnu radu urobil som to presne tak a zase to fakci bola vadna pojistka este raz dik. Mozete vymazat tuto temu ajtak to sem nepatri...Vencapunto píše:Měla by to bejt tahle
- Vencapunto
- Všeználek
- Kontaktovat uživatele:
Futile Italian Attempt at Transportation
Very Weird
Very Weird