Na antenni konektor jsem koupil redukci za 40Kc. Myslim, ze to bylo presne tohle.
Moderátoři: peta.smolik, mad mike, Katy, Matto
Musis hledat na jednom kabliku je +12V stalych a na jednom "tusim ze byl cerveny" je +12V jenom pri zapnutym klicku jinak tady mas zapojeni ISA tam si to najdes http://chrudim.cz/tuning/interier/in_audio.htmlabusacek píše:Koupil jsem si konečně pořádný rádio. Sencor je pryč a mám Panasonica. Chtěl bych ho ale připojit tak, aby hrálo jen když otočím klíčem. Prohození káblíků nepomůže, protože do nich obou jde 12V pořádNa kterej drát ve spínačce to mám připojit? Jestli na oranžovej, vede někde k potom k pojiskám? Abych ho mohl někde odpojit a přiletovat káblík k rádio a pevné hansfree.
Presne tento problem mam aj ja. Radio je od vyroby zapojene na permanentne napajanie a aj pri vypnutom kluciku a vypnutom radiu je odber z baterky asi 1A. Tuto zimu mi niekolkokrat totalne vymlatilo baterku, ani central nesiel. Bol som dost prekvapeny, ze kabel od zapalovania ani nie je natiahnuty do ISO konektora. Takze som radio vytiahol zo sachty a lezi v garazi. Nemam chut rano riesit ako sa dostanem do roboty ked auto nechce naskocit.hanni píše:Trosku ozivim tuto temu s vlastnou skusenostou. Minuly rok som kupil Alpne 9880R a kamos mi ho zapojil napriamo, tak, ako bolo predchadzajuce original kazetove radio. Mal som tam 6 rokov staru bateriu, ktora hned vzapati odisla do kytek, musel som ju stale nabijat, kedze nejazdim autom denne alebo extra casto. Tak som na jesen kupil novu bateriu Bosch 44 Ah a pokial som tyzden alebo max dva nikde nesiel autom, auto ani nenatocilo. Tak som to teraz v piatok odniesol jednemu dobremu elektrikarovi a ten mi hned povedal, ze som sialenec, ked take radio zapojim napriamo. Vsetko to pomeral a znovu zapojil cez spinaciu skrinku. Odber predtym takmer 1 A, teraz 0,2 A. Takze ak kupite nove trochu lepsie radio, nezapajajte ho napriamo, pokial nejazdite denne autom![]()
A este jedna vec..na spinacej skrinke su dve moznosti zapojenia, jedna je, ze pri startovani sa radio na chvilu vypne a druha, ze hra stale. Neviem presne, ktore su to kable, ale jeden je urcite oranzovy. Staci premerat.
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | hyundaiclub.net | kia-club.net | suzuki-forum.cz |