takže díky pánové

Moderátoři: intel_sk, peta.smolik, mad mike, Katy, Matto
To nič ja som bol vo fiate a tam sa chvastali že oni mi tam namontujú tie puky a budem mať pokoj zo zadnou nápravou ale chytráci v Žilinskom fiate to namontovali opačne teda gumou nadol a to nemalo fakt žiadny význam len ako podložka pod skrutku !! Kedže nie som človek čo verí servisom tak som si pozeral auto pri preberaní a hned im chybu nahlásil oni ale svoju chybu uznať nechceli a tvrdili že to tak má byť tak som si auto zobral domov odskrutkoval a otočil puky správne aby mali dáku funkciu na aute a čo sa stalo .... z Fiatu mi volajú že som mal pravdu a že mi to bezplatne opravia tak a mne nebolo viac treba tak som ich poslal do teplých krajinnacen píše:no jo, prostě mi neštymovalo, že ty puky sou úplně jiný, než všechno co už tam na autě je. majco totiž napsal ten návod až po tom, co sem ten puk koupil a nikam mi nešel vyměnit. a když sem se na tyhle nápravový silentbloky ptal u fiata, tak mi vykládali o dvou druzích a vůbec nevypadaly jako puk
takže díky pánové
to nie ze jazdim ako sumacher ,ale sem tam rozbiehanie z kopca ,kt. este nemam zmaknute na 100% ci ked "zaspim" na zelenu tak sa mi podari presmyknut kolesa , tak a spet ku klepotaniu.stifmajstrABARTH píše:Nerozjizdej se jak šumachr a nebudes miit problemy
Graun píše:Kdyby se Ti chtela jeste sundavat nadrz, tak to jde nahrat a pak to vyklepnes![]()
V kazdem pripade ten navod co pise lacin uz nekdo popisoval i na mareackem foru a funguje.
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | hyundaiclub.net | kia-club.net | suzuki-forum.cz |